Adıyamanlı Yazarların, İmza Günü-Videolu Haber

Adıyamanlı yazarlar düzenlenen imza günüde okuyucularıyla buluştu.

Adıyamanlı Yazarların, İmza Günü-Videolu Haber

 

 

 

Yazarlar, düzenlenen imza gününde okuyucular yoğun ilgi gördü.

Yaşar Kitap Kırtasiye tarafından düzenlenen imza gününde açıklamada bulunan Yazar Yakup Tosun, ikinci kitabının imza gününde olmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi.

Aynı zamanda ticaretle uğraştığını ifade eden Tosun, şunları kaydetti:

“Uzun yıllar kitaplardan büyüdüm. İnsanların okuması için 2015 yılından beridir Adıyaman'da kitaplarla ilgili projeler üretmekteyim. Herkesin okuması, sorgulaması ve düşünmesi için devam ediyoruz. Bugünde Yaşar Kitap Kırtasiyenin düzenlediği imza gününde Adıyamanlılarla buluşuyoruz."diye konuştu.
 
Çocuk kitaplarına ağırlık verdiğini belirten Nazan Taştan Yapıcı ise fantastik ağırlıklı çocuk kitapları yazdığını belirterek, “Kitap 5'li bir kitap kitaplardan bir tanesini Adıyaman'a hitaben yazdım. Bunun dışındakiler fantastik, macera, çocuk psikolojisine uygun incelendi."dedi.

A.Sırrı Özbek de her yazarın her şairin bir memleketi olduğunu vurgulayarak, şöyle devam etti:

“Bir şehri vardır, bir dağı vardır, bir nehri vardır, benimde Adıyaman'ım var bütün romanlarımda ve öykülerimde Adıyaman altyapısı üzerine ama daha evrensel çağdaş edebiyatın bugüne kadar 3 öykü kitabım, 3 tane roman bir tane deneme. Birileri okusun tabi, ben istiyorum. Ama kendim için yazıyorum. Ben yazdıktan sonra yayınevi verdikten sonra, kitap benim olmaktan çıkıyor zaten. Okurun oluyor onlar. "

 



 









Bu yazı toplam 1387 defa okunmuştur