Yavuz Selim İlkokulu'ndan İhtiyaç Sahibi Öğrenciler Yararına Kermes

Yavuz Selim İlkokulu Okul Aile birliği ve ailelerin iş birliği ile tarafından kermes düzenlendi.

Yavuz Selim İlkokulu'ndan İhtiyaç Sahibi Öğrenciler Yararına Kermes

 

 

 

Yavuz Selim İlkokulunda düzenlenen kermeste, veliler ile öğrenciler tarafından hazırlanan yemekler ve tatlı çeşitleri satışa sunuldu.

Kermesten elde edilen gelir, ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtılacak.

Kermese, Adıyaman Milli Eğitim Şube Müdürü Ömer Faruk Güneş, Cevdet Ataoğlu, Ak Parti İl Başkanı Mehmet Dağtekin, STK temsilcileri, Okul Müdürleri, okul öğretmenleri, mahalle sakinleri ve öğrenciler katıldı.


Yavuz Selim İlkokulu  Müdürü Mahmut Balcı Kermeste yaptığı konuşmada, emeği geçen okul yöneticilerine öğretmenlere, velilere ve öğrencilere teşekkür etti.

Okul Aile Birliği’nin tertiplediği Sosyal etkinlikte bir araya geldiklerini ifade eden Balcı, şöyle konuştu:

“İlgi yoğun, katılım iyi, öğrencilerimiz, veliler ve komşu esnaf ve mahalle sakinlerinin yoğun ilgi ve desteği var, buradan elde edilecek gelir öğrencilerimiz ve okulumuzun önemli ihtiyaçlarına destek olacak. Bu tarz sosyal etkinliklerin artarak devam etmesi konusunda yoğun talep var, emekleri geçen tüm arkadaşlara velilere teşekkür ediyorum.”

Okul Müdür Yardımcısı Zabit Gündüz ise okulun sosyal faaliyetleri içerisinde bir etkinlik olduğunu belirterek, “Okulumuzu tanıtmak ve velileri kaynaştırmak, öğrencilerimizi sosyal faaliyetin içerisine katmak için yaptığımız güzel bir çalışma oldu, Velilerimizin ilgisi çok fazla, öğrencilerimizin de bir nebze ders dışına alıp etkinliklerde bulundurmak güzel oldu, Emeği geçenlere teşekkür ediyor. velilerimizi, perşembe ve cuma günü devam edecek etkinliğimize davet ediyoruz.” dedi.

 



 









Bu yazı toplam 1646 defa okunmuştur