Adıyaman Belediyesi Kitap Günleri Açılışı Yapıldı-Videolu Haber

Adıyaman Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Kitap Günleri’ resmi açılış töreniyle ziyaretçilerine kapılarını açtı.

Adıyaman Belediyesi Kitap Günleri Açılışı Yapıldı-Videolu Haber


100’den fazla yazarın ve 44 yayın evinin katılımıyla gerçekleştirilen ‘Adıyaman Belediyesi Kitap Günleri’ düzenlenen resmi açılışla kitapseverlere kapılarını açtı.

Adıyaman Belediyesi tarafından, Adıyaman Valiliği bahçesinde kurulan çadırda gerçekleştirilen ‘Kitap Günleri’nin açılış programına Vali Yardımcısı Bekir Deveci, Adıyaman Belediyesi adına Belediye Meclis Üyesi Demirhan Seçilmiş, Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Turgut, Alay Komutanı Albay Ercan Atasoy, Emniyet Müdürü İbrahim Ergüder, Milli Eğitim Müdürü Ahmet Alagöz, İl Müftüsü Mehmet Taşçı, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Alkayış, STK temsilcileri ve kitapseverler katıldı.

1 Aralık tarihine kadar devam edecek olan ‘Adıyaman Belediyesi Kitap Günleri’nin açılış kurdelesini kesen il protokolü, daha sonra stantları gezerek yazarlarla sohbet etti.

-"YAZARLAR, ADIYAMANLILARI ‘KİTAP GÜNLERİ’NE DAVET ETTİ"

Gerçekleştirilen açılış sonrası ‘Adıyaman Belediyesi Kitap Günleri’yle ilgili değerlendirmede bulunan Adıyamanlı yazarlardan Sırrı Özbek, Adıyaman’da böyle bir etkinliğin organize edilmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Çok güzel bir organizasyon. Emeği geçenleri tebrik ediyorum. İnşallah önümüzdeki yıllarda daha da geniş kapsamlı kitap günlerine katılım sağlarız.” şeklinde konuştu.

İstanbul’dan Adıyaman’a gelen yazarlardan Ahmet Turgut ise daha önce defalarca geldiği Adıyaman’a bir kez daha gelmekten duyduğu mutluluğu ifade ederek, “Böyle güzel bir organizasyonda Adıyamanlılarla bir araya gelecek olmanın heyecanını yaşıyorum. Bu tür etkinlikler, özellikle genç kardeşlerimizin, ev hanımlarımızın ve geleneksel anlamda kitapla buluşması sıkıntılı olan kesimlerin kitapla buluşabilmesi adına çok önemlidir. Bu anlamda organizasyonun verimli ve bereketli geçmesini diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Yazar Nazan Arısoy ise yaptığı açıklamada, “Burada olmak benim için her zamanki gibi bir onur. Adıyaman’a ilk defa gelmiyorum. Burada çok güzel dostluklar biriktirdim. Arkadaşlarımızla birlikte çok güzel kültür alışverişi yapıyoruz. Fuar organizasyonunda emeği geçen herkese de ayrıca teşekkür ediyorum. İtinayla hazırlanan bu güzel organizasyona tüm Adıyamanlıları bekliyoruz.” dedi.



 

Video Kodunu Alabilirsiniz:



Video Açıldıktan Sonra CTRL + S Tuşu İle Kaydedebilirsiniz.









Bu yazı toplam 392 defa okunmuştur