Gölbaşı’nda "Ücretsiz Hastane Taksi" Projesine Vatandaştan Tam Not

Adıyaman’ın Gölbaşı ilçesi Gölbaşı Belediye Başkanı İskender Yıldırım’ın hizmete sunduğu “Ücretsiz Hastane Taksi” Projesine vatandaştan tam not aldı.

Gölbaşı’nda

 

 

 

-"YATAN HASTA, YURT ÖĞRENCİLERİ VE ENGELLİ VATANDAŞLAR DA FAYDALANIYOR"

Gölbaşı Devlet Hastanesi ortaklığıyla hazırlanan bu proje kapsamında, hastanede yatarak tedavi gören hastalar taburcu olduklarında talepleri doğrultusunda Gölbaşı Belediyesine ait taksiyle ücretsiz olarak evlerine bırakılıyor.

Ücretsiz Hastane Taksi Projesinden memnuniyeti dile getiren vatandaşlardan Hüseyin Avcı, “Gerçekten de güzel bir hizmet. İlçemiz için kim güzel bir hizmet yapıyorsa eline sağlık. Başarılar diliyorum.”dedi.

Vatandaş için yapılan her türlü hizmetin güzel olduğunu belirten Ömer Ersayan ise özellikle engelli ve yaşlı hastalar için yararlı bir uygulama olduğunu ifade etti.

Hastane Taksi Projesinden yararlanan vatandaşlardan Ayşe Karaman da engelli oğlunu hastanede tedavi ettirdikten sonra ücretsiz olarak eve bırakıldığını ifade ederek yapılan bu hizmetten dolayı Başkan Yıldırım’a dua ettiğini belirtti.
Ücretsiz Hastane Taksi Projesinden, yatarak tedavi gören hastalar, yurtta kalan öğrenciler, engelli vatandaşlar faydalanıyor.

 



 









Bu yazı toplam 478 defa okunmuştur