Adıyaman'da 15 Temmuz Şehitlerini Anma Etkinlikleri

15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Haftası etkinliklerinin 3. yıl dönümü kapsamında, yürüyüşle başlayan etkinlikler, gecenin ilerleyen saatlerinde selanın okunmasıyla son buldu.

Adıyaman'da 15 Temmuz Şehitlerini Anma Etkinlikleri

 

 

 

15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Haftası kapsamında başlayan etkinlikler kapsamında, ilk olarak Mimar Sinan Kültür Parkı önünde başlayan yürüyüşe Vali Aykut Pekmez, Garnizon Komutanı Albay Hüseyin Gürfidan, Belediye Başkanı Süleyman Kılınç, Cumhuriyet Başsavcısı Bozan Çevik, Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Turgut, İl Jandarma Komutanı Albay Ercan Atasoy, İl Emniyet Müdürü Metin Alper, Siyasi Parti Başkanları, kurum amirleri, Jandarma personelleri ve Emniyet Personeli ile çok sayıda vatandaş katıldı.

-PROTOKOLDEN MEHTERAN EŞLİĞİNDE YÜRÜYÜŞ

Mehteran eşliğinde başlayan yürüyüşe katılanlar ellerinde  Türk bayrakları ile Gölbaşı Caddesi üzerinden Atatürk Caddesi'ne gelerek  valilik binası önünde bulunan alanda toplandı. 

Valilik önünde kurulan platformda saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından 15 Temmuz darbe girişimindeki görüntüler izlendi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, canlı bağlantı ile burada toplanan halka seslendi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasının ardından sanatçıların seslendirdiği ilahiler ile devam eden program, gecenin ilerleyen saatlerinde sela okunmasıyla son 

 









Bu yazı toplam 1431 defa okunmuştur