Alperen Ocakları, Muhsin Yazıcıoğlu Ve Tüm Şehitler İçin Mevlit Okuttu

Adıyaman Alperen Ocakları Başkanlığınca, eski BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ve tüm şehitler için mevlit okutarak helva dağıtıldı

Alperen Ocakları, Muhsin Yazıcıoğlu Ve Tüm Şehitler İçin Mevlit Okuttu

 

 

 

Yeni Pınar Cami'nde düzenlenen programda, eski BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ve tüm şehitler için mevlit okutarak helva dağıtıldı.

Adıyaman Alperen Ocakları Başkanı Sinan Önder, düzenlenen mevlit programının ardından yaptığı açıklamasında, "Bundan tam 104 yıl önce şehadet şerbeti içmiş Çanakkale Şehitleri ve yine bir Mart ayında 25 Mart 2009 da hain bir suikast sonucu hayatını kaybeden BBP Genel Başkanı Şehit Liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu ve beraberinde hayatını kaybeden yol arkadaşlarımız için Mevlid-i  Şerif okuttuk" ifadelerini kullandı.

-"BU OLAYA İLK GÜNDEN BERİ SUİKAST DİYORUZ"

Önder, Muhsin Yazıcıoğlu’nun Türk - İslam dünyasının şerefli bir yiğidi, tam Osmanlı evladı ve tam bir Alperen olduğunu vurgulayarak, şunları kaydetti:

"O bu ülkenin bir değeri, bir sigortası ve neferiydi, milli ve manevi değerlerine bağlı, Anadolu insanının duygu ve düşüncelerini mecliste temsil eden, onunda dediği gibi "Toprağı saksıda, köylüyü sinemada ve çileyi de edebiyat kitaplarından okumamış" bizzat içinden gelmiş bir liderdi. Muhsin Yazıcıoğlu ve 5 kişi 25 Mart 2009 tarihinde K.Maraş'ın Keş Dağına helikopterinin düşürülmesiyle şehid olmuştu. Biz bu olaya ilk günden beri suikast diyoruz. Bu hain suikastın üzerinden tam 10 yıl geçmiş olmasına rağmen hala dava dosyasın bir arpa boyu yol alınamaması biz Alperenleri ve Muhsin Başkan sevdalılarını derinden üzmekte ve rahatsız etmektedir. Suikast ile ilgili belgeler, bulgular ve görüntüler ortaya çıkmasına rağmen bu olayın hala çözülememiş olması bizlerin aklını bulandırmakta ve devletimizle her daim barışık bir yapı olan biz Alperenler, artık devletimize küsmeye, kırılmaya başlıyoruz. 15 Temmuz hain darbe girişimin ardından ortaya çıkan, Marmaris’te cumhurbaşkanına suikast düzenlemeye çalışan darbecilerin Muhsin başkan suikastında da görüntülerinin ortaya çıkması ve düşürülen helikopterin kara kutusunu sökmeleri gösteriyor ki, gelecekte bu ülke üzerinde değişim hayalleri kuranlara, Muhsin Yazıcıoğlu geçmişte olduğu gibi, o günde tanklara salam durmayacağını bildikleri için bu hain suikastı gerçekleştirdiler. Fakat bu suikast öyle basit bir şekilde şu veya bu örgüt tarafından yapıldı denilip milletin önüne üç beş isim atmakla çözülmeyecektir."

-"ADALET ER YA DA GEÇ TECELLİ EDECEK"

Önder, Alperenler olarak Yazıcıoğlu’nun helikopteri düşürüldüğü gün arama kurtarma faaliyetlerindeki aksaklık ve istihbarat zafiyetini dile getirerek, “Siyasi otorite boşluğu ve yanlış yönlendirmeler her ne eksiklikler yaşandıysa ve o günkü yetki sahiplerinden ve bugünde suikast süreci doğru ve tarafsız yönetmeyip her mahkemede hakim değiştiren, takipsizlik kararı veren savcıları görevde yükletenlere diyoruz ki, siz isteseniz de istememenizde adalet er yada geç tecelli edecek ve biz alperenlerin de hem bu dünyada hemde öbür dünyada elleri yakanızda olacaktır. Bizler Alperenler olarak kamuoyuna ve halkımıza diyoruz ki, Muhsin başkanın davasının üzerinden değil 10 yıl 100 yıl geçse bile Türk-İslam davasının davacıları yiğit alperenler ve ülkücüler hak, hukuk ve adalet prensip doğrultusuda bu davanın peşini bırakmayacaklardır."


Yapılan açıklamanın ardından helva dağıtıldı.

 












Bu yazı toplam 1520 defa okunmuştur