BAŞKAN TURANLI, KALICI OLAN MAKAMLAR DEĞİL, HİZMETLERDİR

BAŞKAN TURANLI, KALICI OLAN MAKAMLAR DEĞİL, HİZMETLERDİR

Kahta Belediye Başkanı İbrahim Yusuf Turanlı sabah saat 08:00 da makam aracı kullanmadan belediye binasına yürüyerek, Belediye binası önünde bulunan traktöre bindi. Ak parti Belediye meclis üyelerinin 02.01.2020 tarihinde yapılan meclis toplantısında oy çokluğuyla alınan ‘Belediyenin tüm mal varlıklarına icra yoluyla satılmasına tepki göstererek bundan böyle makam aracını kullanmayacağına ve Belediyenin hizmet birimi olan fen işlerine  tahsis edeceğini söyledi.
Başkan Turanlı Belediye binası önünde yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; Belediye meclisimizin aldığı kamu yararı kararı uygulamasının kaldırılması ve Belediye makam araçları, gayrimenkullerin icra yoluyla satılmasının önünü açan kararı doğru bulmadık. Kalıcı olan makamlar değil, hizmetlerdir.
Bundan sonra kamuoyu ile yapılacak her şeyi paylaşacağız. Ben umut ediyorum ki Bu alınan kararın doğru bir karar olmadığını kendileri tarafından beyan edileceğini de bekliyorum. Kendilerine saygı duyuyorum bu onların şahsi düşüncesi  meclis grubunda almış bir karar alabilirler. Bunu bilsinler ki hiçbir zaman ben Kahta halkımı cezalandırmaya fırsat vermeyeceğim. Eğer Yusuf Turanlı’nın şahsından dolayı Kahta’yı cezalandırmak için böyle bir karar alıyorlarsa Belediye ve halkım için her türlü cezaya şahsım olarak hazırım.
 
Bu kararla Belediyeyi araçsız,ekipmansız bırakarak hizmet edemez bir duruma getirmeye çalışıyorlar ise de, ben küçük paralarla büyük hizmetler yapacağım bunu da herkesin bilmesini isterim. Halkım yanımda olduğu sürece,ÇARE VAR.
[13:57, 06.01.2020] Mustafa Gündüz: Değerli basın arkadaşlar bu haberimizi değerlendirirseniz seviniriz hepinize teşekkür ediyorum saygıyla









Bu yazı toplam 1900 defa okunmuştur