Çevre ve Şehircilik Bakanı, Belediyenin Projelerini İncelemek İçin Adıyaman Gelecek

Çevre ve Şehircilik Bakanı, Belediyenin Projelerini İncelemek İçin Adıyaman Gelecek

 

 

Adıyaman Belediyesi tarafından üzerinde çalışılan Kentsel Dönüşüm, Katı Atık Depolama Tesisi ve Millet Bahçesi projeleri için Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile bir araya gelen Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, projelerin kısa süre içerisinde hayata geçirilmesi için destek istedi.

Çeşitli temas ve görüşmelerde bulunmak üzere Ankara’da bulunan Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, seçim öncesi gündemine aldığı projeleri hayata geçirmek için ilgili bakanlar ve bürokratlarla bir araya gelmeye devam ediyor.
Adıyaman için oldukça önemli sayılan Kentsel Dönüşüm, Katı Atık Depolama Tesisi ve Millet Bahçesi projeleri hakkında bilgi vermek ve bu projeleri kısa süre içerisinde hayata geçirmek için AK Parti Disiplin Kurulu Başkanı Ahmet Aydın ve AK Parti İl Başkanı Mehmet Dağtekin ile birlikte Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’u makamında ziyaret eden Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, Bakan Kurum’dan destek istedi.
Adıyaman’da hayata geçirilmesi planlanan projeleri tek tek inceleyen Bakan Kurum ziyaret sonunda yaptığı değerlendirmede, Adıyaman heyetini ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve kısa süre içerisinde ekibiyle birlikte projeleri yerinde incelemek için Adıyaman’a geleceğini belirtti.










Bu yazı toplam 1622 defa okunmuştur