Milletvekillerinden Muhtarlara Ziyaret

Adıyaman Köy ve Mahalle Muhtarları Mesleki Dayanışma Derneğini ziyaret eden AK Parti heyeti yeniden başkanlığa seçilen Abdulkadir Geylani Taş’a ve yönetim kuruluna hayırlı olsun dileklerini iletti.

Milletvekillerinden Muhtarlara Ziyaret

 

 

 

Muhtarlar Derneği’ne yapılan ziyarette, AK Parti Genel Merkez Disiplin Kurulu Başkanı ve AK Parti Adıyaman Milletvekili  Ahmet Aydın, Milletvekili İbrahim Halil Fırat, Yakup Taş, Belediye Başkanı  Süleyman Kılınç ve AK Parti Adıyaman İl Başkanı Mehmet Dağtekin bulundu. 
AK Parti Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, yeniden başkanlığa seçilen Dernek Başkanı Abdulkadir Geylani Taş’ı tebrik ettiğini belirterek, şunları ifade etti:

“Muhtarlık, demokrasinin temel taşıdır. Yerel idare arasındaki iş yükünü çoğaltacak ve zaman zaman çatışma yaratacak ortamlardan uzak, vatandaşla devlet kurumlarını karşı karşıya getirmeyen aracı kurum olarak bu sistemde yerini aldığı için muhtarlık müessesesi, demokrasinin temel taşıdır.  Muhtarlarımız, devletimizin adeta gören gözü, tutan elidir. Her bir muhtarımız, milletimiz adına çok önemli bir vazifeyi yerine getirmektedir. Ancak bir dönem muhtarlarımıza ne yazık ki hakkettiği değer verilmemiş, evraka sadece imza atan birisi olarak görülmeye başlanmıştı. Ancak Cumhurbaşkanımız  Recep Tayyip Erdoğan'ın gösterdiği teveccüh sayesinde devlet-millet bütünleşmesini sağlamak üzere, muhtarlarımıza tüm kapıları açmıştır. Böylece son yıllarda muhtarlarımız, vatandaşlarımızın istek ve şikâyetlerini anında ilgili noktalara ulaştırabilmekte, vatandaşlarımızın sorunları en kısa sürede çözüme kavuşturulabilmektedir. Dolayısıyla, 19 Ekim Muhtarlar Günü, cumhurbaşkanımızın öncülüğünde atılan önemli bir demokrasi adımıdır. Bu önemli tarih, devletin millete bakışıdır. Vatandaşlarımıza uzanan şefkat elidir. İlimizde faaliyetlerini başarıyla sürdürmekte olan Adıyaman Köy ve Mahalle Muhtarları Mesleki Dayanışma Derneği Başkanı Abdulkadir Geylani Taş, muhtarımız son yapılan olağanüstü genel kurulda yeniden başkanlığa seçildi. Kendisini ve yönetimini tebrik ediyor, bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyorum.”

Adıyaman Belediye Başkanı Süleyman Kılınç, belediye olarak her zaman muhtarların yanında olacaklarını vurgulayarak, “Adıyaman Köy ve Mahalle Muhtarları Mesleki Dayanışma Derneği Başkanlığına yeniden seçilen Abdulkadir Geylani Taş muhtarımı ve yönetim kurulunu tebrik ediyorum. Belediyemiz bünyesinde oluşturmuş olan muhtarlık müdürlüğümüz sayesinde muhtarlarımızla ilgili her konuda koordinasyon sağlamaktayız. Muhtarlarımız bizlerin yanında ayrı bir yeri vardır. Onlar her mahallede bizlerin temsilcileridir. Başta ilimizde görev yapan muhtarlarımız olmak üzere, halkımızın hizmetkârı olan tüm muhtarlarımıza görevlerinde başarılar diliyorum” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Muhtar Abdulkadir Geylani Taş ise şöyle konuştu:

“31 Mart yerel seçimlerinin ardından aramıza yeni katılan muhtar arkadaşlarımızla birlikte genel kurulumuzu gerçekleştirdik. Arkadaşlarımızın teveccühü üzerine yeniden başkanlığa seçildim. Bugün AK Parti Adıyaman Milletvekillerimiz Ahmet Aydın, İbrahim Halil Fırat, Yakup Taş, Belediye Başkanımız Süleyman Kılınç, AK Parti İl Başkanı Mehmet Dağtekin başkanımızla birlikte derneğimize hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Ziyareti fırsat bilip muhtar arkadaşlarımız sayın vekillerimize, belediye başkanımıza ve il başkanımıza ilimizle ilgili, mahalleleriyle ilgili sorunları dile getirdiler. Onlarda gerek anında ilgili yerleri arayarak, gerekse notlar alarak sorunların çözümü noktasında harekete geçtiler. Sayın vekillerimize, belediye başkanımıza ve AK Parti İl Başkanı Mehmet Dağtekin başkanımıza ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.”

 












Bu yazı toplam 1651 defa okunmuştur