Muhtar Hacı Mustafa İlik Mahallesinin Sorunlarına Neşter Vuruyor

Göreve geldiği ilk bu yana çalışmalarıyla halkın gözünde taht kuran Alitaşı Mahalle muhtarı Hacı Mustafa İlik, mahallesinin sorunlarına neşter vuruluyor.

Muhtar Hacı Mustafa İlik Mahallesinin Sorunlarına Neşter Vuruyor

 

 

 

Adıyaman Lisesi’nin arka sokağında yer alan Çırçır Deresi’nin bakımsız halinin modern bir hale dönüştürülmesinin kollarını sıvayan muhtar Hacı Mustafa İlik, derede incemeler yaptı.

- MİLLET BAHÇESİ PROJESİ ÇIRÇIR DERESİNDE DE UYGULANSIN

Çırçır Deresi sorununu yetkililere ilettiğini belirten muhtar Hacı Mustafa İlik, “Alitaşı mahallesinin muhtarı olarak yetkililere sesleniyorum. Yeni seçilen Belediye Başkanımız Süleyman Kılınç, Çırçır deresi konusuna el atacağını söylemişti. Açık akan lağım suları nedeniyle burada insanlarımız mağdurlar. Burası uyuşturucuların mekanı olmuş. Üstü açık bir şekilde akan lağım suları nedeniyle kötü kokular çevreye yayılıyor. Kötü kokulardan dolayı insanlarımız dışarıya çıkamıyor. Bu alanın biran önce ıslah edilmesi gerekiyor.”

Derenin ıslah edilmesi için Belediye Başkan Süleyman Kılıç’ında sözü olduğunu anımsatan İlik, şöyle devam etti:

“Buranın ıslah edilmesi konusunda başkanımız Süleyman Kılınç’ın bizlere sözü de var. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Millet Bahçesi projesinin Çırçır Deresi’nde uygulanmasını talep ediyoruz. Adıyaman Belediye Başkanımız Süleyman Kılınç ile yapmış olduğum görüşmede bu derenin ıslah edileceğini söylemişti. Bu mahallenin muhtarı olarak havalar ısınmadan bu derede çalışmaların başlatılması gerekiyor. Göreve geldiğim günden bu yana mahallemdeki sorunların çözümü için azalarımla birlikte gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğim. Mahalle sakinlerim istedikleri vakit 05335560576 nolu numaramdan bana ulaşabilirler.”

 












Bu yazı toplam 1396 defa okunmuştur