Türkiye İhracatçılar Meclisinden Adıyaman’a Üstün Başarı Belgesi

Bu yıl ilk defa bir eğitim kuruluşu olan Adıyaman İl Milli Eğitim Müdürlüğü 2 yıl üst üste İnovasyon Geliştirme Programı kategorisinde 14.olma başarısını gösterdi, bu başarısı nedeniyle TİM tarafından “Üstün Başarı Belgesi“ verildi.

Türkiye İhracatçılar Meclisinden Adıyaman’a Üstün Başarı Belgesi

 

 

 

Her yıl Ekonomi Bakanlığı ve TİM (Türkiye İhracatçılar Meclisi) tarafından organize edilen Türkiye’nin ilk İnovasyon geliştirme programına tüm sektörlerdeki faaliyet gösteren kurum ve şirketlerin İnovaLig-2018 başvuranları değerlendirilmesi tamamlandı.

Bu yıl ilk defa bir eğitim kuruluşu olan Adıyaman İl Milli Eğitim Müdürlüğü 2 yıl üst üste İnovasyon Geliştirme Programı kategorisinde 14.olma başarısını gösterdi ve bu başarısı nedeniyle TİM tarafından “Üstün Başarı Belgesi“ verildi.

Türkiye’nin ilk İnovasyon geliştirme programına tüm sektörlerdeki faaliyet gösteren kurum ve şirketlerin İnovaLig-2017 başvuranları değerlendirilmesi tamamlandı.

Değerlendirmeyi 47 başlık altında yapan 1900 çalışanı ile tüm ülkelere hizmet veren Almanya’daki Bağımsız Değerlendirici kuruluşu “IMP3rove Akademisi” 2017 çalışmasını tamamladı.

2016 yılında 870 kurum ve kuruluş, 2017 yılında 971 kurum ve kuruluş 2018 yılında ise Türkiye’den başvuran kurum ve kuruluş sayısı 1216 olup bu sayı ile de Avrupa’da en çok başvuran ülke oldu.

IMP3rove Akademisi İnovasyon yönetiminin bütün boyutlarını kapsayan A.T. Kearney “House of Innovation” metodolojisi ile İnovasyon Stratejisi, İnovasyon Organizasyonu ve Kültürü, İnovasyon Yaşam Döngüsü Süreçleri, Etkinleştirici Etmenler ve İnovasyon Sonuçları olmak üzere 5 kategoride değerlendirme yapılıyor.

2018 yılı İnovasyon Organizasyonu ve Kültürü Kategorisinde 1. HAVELSAN firması, 2. BEYÇELİK GESTAMP Otomotiv Sanayi A.Ş, 3. LATRO KİMYA Dış Ticaret Ltd. Şti. oldu.

- "İNOVASYON ORGANİZASYONU VE KÜLTÜRÜ KATEGORİSİNDE TÜRKİYE ORTALAMASININ ÇOK ÜZERİNDE"

Geçen yıl ve bu yıl ilk defa bir eğitim kuruluşu olan Adıyaman İl Milli Eğitim Müdürlüğü 14. olma başarısını gösterdi ve bu başarısı nedeniyle TİM tarafından Üstün Başarı Belgesi verildi.

Her yıl yapılan bu değerlendirme sonucunda ilk 5’e giren kurum ve kuruluşların ödüllerini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından veriliyor. Bu yılki ödüller İstanbul Türkiye İnovasyon ve Girişimcilik Haftasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından verildi.

“IMP3rove Akademisi” tarafından Adıyaman Milli Eğitim Müdürlüğüne gönderilen 105 sayfalık raporda, 4 kategoride Türkiye ortalamasında olduğu, İnovasyon Organizasyonu ve Kültürü Kategorisinde Türkiye ortalamasının çok üzerinde olduğu görüldü.

 

 

 












Bu yazı toplam 1272 defa okunmuştur