Adıyaman Belediye Başkanı Kılınç, Mührünü Aldı-Videolu Haber

31 Mart'ta Adıyaman Belediye Başkanlığına seçilen AK Parti Belediye Başkan adayı Süleymen Kılınç, mazbatasını aldıktan sonra belediyeye geçerek mührünü aldı.

Adıyaman Belediye Başkanı Kılınç, Mührünü Aldı-Videolu Haber

 

 

 

Adalet Sarayında düzenlenen mazbata töreninde AK Parti Milletvekilleri Ahmet Aydın, İbrahim Halil Fırat, Fatih Toprak, Yakup Taş, İl Başkanı Mehmet Dağtekin, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Alkayış, parti teşkilatı ve partililerin yanı sıra belediye çalışanları ve vatandaşlar katıldı.
AK Parti'den Adıyaman Belediye Başkanlığı adayı olan ve yüzde 53.2 oy alarak yeni belediye başkanlığına seçilen Doktor Süleyman Kılınç, 1. İlçe Merkez Seçim Kurulu Başkanı Mahmut Lütfi Yenihal'dan mazbatasını teslim aldı.
Mazbata töreninin ardından Adıyaman Belediyesi'ne geçen Kılınç'ı eski Başkan Hüsrev Kutlu, çiçekle karşıladı. Düzenlenen törende eski Başkan Hüsrev Kutlu, mührü Adıyaman Belediye Başkanı Doktor Süleyman Kılınç'a teslim ederken AK Parti İl Başkanı Mehmet Dağtekin ise Kutlu'ya hizmetlerinden ötürü teşekkür plaketi verdi.
Balkon konuşması yapan eski Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu aldı. Kutlu, yeni Başkan Süleyman Kılınç’a başarılar dileyerek başladığı konuşmasında, “Partimizin adayıSüleyman Kılınç kardeşimiz Pazar günü gerçekleştirilen seçimlerde halkımızın büyük teveccühü ile Belediye Başkanlığı görevine seçildi, Allah hayırlı ve uğurlu etsin. 5 yıl bu memlekete hizmet etmeye çalıştık. Bugün kendisine mührü teslim edip, makamı devrediyoruz. Bize bugüne kadar destek veren tüm hemşerilerime şükranlarımı sunuyorum. Süleyman Kılınç’ın her zaman yanında olacağız. Bu vesileyle tüm hemşerilerimden haklarını helal etmelerini istiyorum” diye konuştu.
Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç iseyaptığı konuşmada, görevi devraldığı F. Hüsrev Kutlu’ya teşekkür ederek, görev süresi boyunca hiç durmadan hizmet edeceğini dile getirdi. Kılınç sözlerini şöyle sürdürdü: “5 yıl boyunca Adıyaman’a hizmet eden Hüsrev Kutlu başkanıma teşekkür ediyorum. İnşallah bundan sonra aldığımız bayrağı daha da ilerilere taşımayı görev edineceğiz. Cenab-ı Allah bize bu görevi layıkıyla yapmayı nasip etsin. Adıyaman’a ne kadar hizmet etsek azdır. Bu seçimin kazananı Adıyaman oldu. Adıyaman’ın en ücra köşesinden, en merkezine kadar her yere hizmet götüreceğiz.Cenab-ı Allah beni size mahcup etmesin.”

 



 









Bu yazı toplam 1085 defa okunmuştur