Adıyaman'da Polis Pazarında Mont Ve Bot Yardımı-Videolu Haber

Adıyaman'da Polis Pazarında Mont Ve Bot Yardımı-Videolu Haber

 

Adıyaman İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Merkezinde bulunan polis pazarına mont ve bot yardımları sürüyor.

İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Merkezi bünyesindeki polis pazarında bulunan mont ve botlar ihtiyaç sahiplerini bekliyor.

Gürel Vakfı tarafından Adıyaman'da maddi durumu yetersiz çocuklara ulaştırılmak üzere mont ve bot gönderildi

Burada düzenlenen programa, İl Emniyet Müdürü Metin Alper, eşi Keziban Alper, iş kadını Hayriye Ersoy ve polisler katıldı.

İş Kadını Hayriye Ersoy, yaptığı konuşmasında, Ülkenin birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğu son günlerde Kütahya'dan uzanan sıcak ellere teşekkür etti.

 Ersoy, şunları kaydetti:

"Birlik ve beraberliği çok büyük ihtiyaç duyduğumuz bugünlerde Nafi Gürel'in Kütahya'dan buraya uzanan sıcak elleri çok anlamı gerçekten yıl boyunca yaptıkları gibi Adıyaman'ı unutmayarak hermen hemen her yıl Gürel Vakfı binlerce çocuğa burs verdiği gibi Adıyamanlı çocuklara bir takım hediyeler bizleri de mutlu etmiş oluyor. Tabi ülke içerisindeki birlik ve beraberlik dayanışmaya da örnek teşkil etmiş oluyor. Bu vesileyle ben kendilerine teşekkür ediyorum. Müdürümüzün yapmış olduğu bu çalışmaya teşekkür ediyorum. Umarım bu çalışma Türkiye'de örnek teşkil eder."

- ''POLİS PAZARINA KATKILARIN ARTARAK DEVAM ETMESİNİ DİLİYORUZ''

 İl Emniyet Müdürü Metin Alper ise Polis pazarında yardımların artarak devam ettiğini belirterek, "Hepinizim malum olduğu üzere Adıyaman Altınşehir Polis Merkezi Amirliğimizde Toplum Destekli Polislik merkezinde geçtiğimiz yıl hizmete sunduğumuz polis pazarına katkılar artarak devam ediyor. Bugünde sizlerin huzurunuzda çok büyük katkı aldık. Çok güzel bot ve mont katkısı oldu polis pazarımıza boşalan raflarımızı tamamen doldurduk. Bu katkıda Kütahya Porselenin Yönetim Kurulu Başkanı Nafi Gürel beyefendiden ve değerli eşlerinden geldi. Biz onların bu yardımları için teşekkür ediyoruz. Aynı zamanda bu yardımı aracılık hizmeti olarak sunan Hayriye hanım efendiye de çok teşekkür ediyoruz. Geçtiğimiz hafta içerisinde de Adıyaman Organize Sanayi bölgesinde bir firmamız yine katkılarda bulundular. Her zaman söylediğimiz gibi ihtiyaç sahiplerini ihtiyaçlarını tespit etme adına katkılarımız devam edecek. İnşallah hayırlara vesile olduk. Polis Pazarına katkıların artarak devam etmesini diliyoruz."

Konuşmaların ardından iş kadını Hayriye Ersoy'a teşekkür belgesi verildi.

 



 









Bu yazı toplam 1351 defa okunmuştur