AKEDAŞ Personellerinden İhtiyaç Sahibi Aileye Destek

AKEDAŞ Personellerinden İhtiyaç Sahibi Aileye Destek

 

 

Körfezim A.Ş. sahibi Burak Sağır ve Adıyaman AKEDAŞ Bölge Müdürlüğü çalışanları girişimiyle Adıyaman'ın Besni İlçesinde ihtiyaç sahibi kimsesiz 6 kardeşe yardım yapıldı.

Babaları cezaevinde tutuklu ve anneleri hastanede tedavi gören 6 kardeş için yardım kampanyası düzenlendi.

Körfezim A.Ş. sahibi Burak Sağır ve Adıyaman AKEDAŞ Bölge Müdürlüğü çalışanlarının girişimiyle oluşturulan yardım kampanyasında toplanan giyim, ev eşyası, erzak ve yakacak malzemeleri teslim edildi.

AKEDAŞ Bölge Müdürlüğü Operasyon Yöneticisi Erkan Ersoy, yaptığı açıklamada, avukat İsmail Kıran bildirimiyle haberdar oldukları belirterek, şunları kaydetti:

"İhtiyaç sahibi aileler için yardım talep ettiklerinde her arkadaşımız, hiç tereddüt etmeden imkanları dahilinde yardımlarını esirgemedi.Başta Körfezim A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Burak Sağır'a ve tüm mesai arkadaşlarıma, yardım etmiş olduğumuz aileler adına teşekkürü borç bilirim.

Şirketimiz AKEDAŞ'ta bu yöndeki sosyal projelerde sıklıkla yer almaktadır. Bizlerde bu şirketin çalışanları olarak asgari ayda bir defa olmak üzere imkanlarımız dahilinde ihtiyaç sahiplerine ulaşmayı planlıyoruz. Bu yardım hareketine katkı sağlamak isteyen herkesi, talep etmeleri halinde ihtiyaç sahipleriyle buluşturmak isteriz." 

 











Bu yazı toplam 274 defa okunmuştur