Alevi Dedesi İhtiyaç Sahiplerinin Yüzü Güldürdü

Alevi Dedesi İhtiyaç Sahiplerinin Yüzü Güldürdü

 

 

Adıyamanlı Alevi Dedesi Barış Büyükşahin, hayırsever Sait Atlamış tarafından temin edilen yardım kolilerini ihtiyaç sahiplerine ulaştırdı.

Alevi Dedesi Büyükşahin tarafından dağıtımına başlanılan yardım kolileri, yardıma ihtiyacı olan aileleri mutlu ediyor.

Büyükşahin, yardımlara ilişkin yaptığı açıklamada, Adıyaman merkezde ve köylerde yaşayan vatandaşlara ulaşarak yardım kolilerini teslim ettiklerini söyledi.

-140 AİLEYE GIDA KOLİSİ ULAŞTIRILDI

Yardım çalışmalarının yılın bütün aylarında devam ettiğini belirten Büyükşahin, şunları kaydetti:

"Geçmiş dönemlerde muhtarlık yaptığım için birçok vatandaşın maddi durumunu yakından biliyorum. Yapmış olduğumuz yardımları gören hayırseverlerimiz bana ulaşarak, yardımlarını teslim ediyorlar. Bu şekilde bizlerde bir köprü vazifesini yerine getirmiş oluyoruz. 10 yıldan bu yana mağdur olan vatandaşlarımıza gıda, nakdi yardım ev eşyası konusunda yardımcı oluyorum. Bugünlerde hayırsever Sait Atlamış tarafından 140 aileye gıda yardımında bulunuldu. Bizlerde bu yardım paketlerini vatandaşlarımıza teslim ettik."

Büyükşahin, vatandaşların hayır duasını aldıklarını belirterek, "Elimizden geldiği müddetçe ailelerimize yardımlarımız devam edecektir. Ayrıca hayırsever vatandaşlarımız bizlere ulaşabilirler. Hayırsever vatandaşlarımızdan acil olarak gıda ve nakdi yardım konusunda yardım bekliyoruz. Yapılacak olan yardımları hayırseverlerimiz tespit ettiğimiz ailelere bizzat kendileri de teslim edebilirler. Bizler hayır sahibi vatandaşlarımıza bir telefon kadar yakınız. Maddi durumu iyi olmayan ailelere 140 koli gıda paketi hazırlayan hayırsever işadamı Sait Atlamış'a çok teşekkür ederim." diye konuştu.

 












Bu yazı toplam 519 defa okunmuştur