Anneler Günü'nde Şehit Aileleri Ve Asırlık Çınarlar Unutulmadı

Anneler Günü'nde Şehit Aileleri Ve Asırlık Çınarlar Unutulmadı

 

 

Gençlik ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş, 10 Mayıs Anneler Günü dolayısıyla Güvenlik Koruyucusu Şehit Yusuf Sönmezin Eşi Yıldız Sönmezi ve 104 yaşındaki anne Hanım Ekinciyi evlerinde ziyaret etti.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş, 10 Mayıs Anneler Günü dolayısıyla Güvenlik Koruyucusu Şehit Yusuf Sönmezin Eşi Yıldız Sönmezi ve 104 yaşındaki anne Hanım Ekinciyi evlerinde ziyaret etti.

Bebek köyünde ikamet eden 104 yaşındaki Hanım Ekinciyi evinde ziyaret eden Fikret Keleş, İçişleri Bakanlığı ve Hz Hatice Vakfı iş birliği ile hayata geçirilen proje kapsamında Sakarya ilinde “Cennet Anneleri” adıyla oluşturulacak hatıra ormanına 81 ilde ikamet eden 100 yaş ve üzerindeki tüm annelerin adına birer fidan dikildiği belirtilerek annelere fidanlarının sertifikaları teslim edildi.

Geçmişten devraldıkları tüm bilgi ve tecrübelerini bir asırdır şefkatle ve sevgiyle evlatlarına aktaran kıymetli annelerimiz bizim asırlık çınarlarımızdır. Bizler; yaşlılarını, anne ve babalarını baş tacı eden bir medeniyetin torunlarıyız diyen Keleş "Şefkatin, merhametin ve fedakârlığın sembolü; her koşulda karşılıksız seven, koruyan, kollayan ve evlatlarına kol kanat geren annelerimizin, Anneler Günü’nü kutluyorum."ifadesini kullandı. 

Daha sonra Güvenlik Koruyucusu Yusuf Sönmez’in Eşi Yıldız Sönmezi evinde ziyaret eden Keleş, Hiçbir karşılık beklemeksizin yetiştirdiği, her türlü kötülükten ve tehlikeden sakındığı ailesini vatanımız uğruna şehadete uğurlayan ve ‘Vatan sağ olsun’ diyen annemizin Anneler Günü’nü canı gönülden kutluyorum." dedi.












Bu yazı toplam 1232 defa okunmuştur