Berkcanspor Hazırlıklarını Sürdürüyor

Adıyaman’da yeni kurulan takımıyla birlikte 2. Amatör Liginde mücadele edecek olan Berkcanspor Futbol Kulübü lig hazırlıklarını sürdürüyor.

Berkcanspor Hazırlıklarını Sürdürüyor

 

 

 

Adıyaman 2. Amatör küme için transferlerini tamamlayan, alt yapıdan A takıma kadar kadrosunu oluşturan Berkcanspor Futbol Kulübü idmanlarına devam ederken hazırlık karşılaşmalarını da sürdürüyor.

Berkcanspor Kulübü Başkanı Hasan Berkcan, yaptığı açıklamada, yaklaşık 4 ay kurdukları kulüpte hiç futbolcunun olmadığını ancak kısa sürede 130 oyuncuya ulaştığını kaydetti.

-FUTBOL DIŞINDA ATLETİZM VE BOCCA TAKIMIMIZI KURDUK"

Berkcan, bu sürede çok işler başardıklarına inandığını vurgulayarak, şunları ifade etti:

"4 ay önce hiç futbolcumuz yoktu. Bu gün ise 130 civarında oyuncumuz var. Hedefimiz bu gençlere spor yaptırmak. Bunun için mücadele ediyoruz. Berkcanspor olarak amacımız Adıyaman futboluna katkı sağlamak bunun için alt yapıda da çalışmalar yapıyoruz. A takımı olarak ise güzel bir kadro kurduk. Karakterine ve futboluna güvendiğimiz futbolcuları transfer ettik. İyi ve tecrübeli bir teknik ekibimiz var. Yine yönetim olarak da çok uyumluyuz. Bütün bunların başarı için yeterli olduğunu düşünüyorum. İnşallah ilk lig maçımızla lige iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Takım uzun süredir hazırlanıyor iyi bir süreç geçirdik.  Adıyaman futbolun dışında atletizm ve bocca takımımızı kurduk onların hazırlıkları devam ediyor. Amacımız Adıyamanlı gençlerimizi Türk sporuna yetiştirmek."










Bu yazı toplam 232 defa okunmuştur