CHP'nin Kardeş Belediyecilik Uygulaması Meyvelerini Vermeye Devam Ediyor-Videolu Haber

CHP'nin Kardeş Belediyecilik Uygulaması Meyvelerini Vermeye Devam Ediyor-Videolu Haber

 

 

Cumhuriyet Halk Partisi Adıyaman Milletvekili Av. Abdurrahman Tutdere beraberinde İl Başkanı Burak Binzet ile Kesmetepe Beldesi Belediye Başkanı Ali Yılmaz’ı ziyaret ederek pandemi sürecinde yapılan çalışmaları değerlendirdi.

Cumhuriyet Halk Partisi Adıyaman Milletvekili Av. Abdurrahman Tutdere, İl Başkanı Burak Binzet ile birlikte Kesmetepe Beldesi Belediye Başkanı Ali Yılmaz’ı ziyaret ederek pandemi sürecinde yapılan çalışmaları değerlendirdi.

-"BATI İLLERİNDEKİ BELEDİYELERİMİZLERDEN DESTEK SAĞLANMAKTADIR"

Tutdere, ziyarette yaptığı konuşmasında, daha önce kardeş belediyecilik kapsamında ziyaret ettikleri Narlıdere Belediyesi tarafından Kesmetepe halkının hizmetine sunulmak üzere gönderilen çöp toplama aracının beldeye ulaştığını belirterek Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin ve CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun'a Kesmetepe halkı adına teşekkür etti.

Geçtiğimiz aylardaki Belediye ziyaretlerini hatırlatan Tutdere, "Narlıdere Belediyesinin de içinde bulunduğu batı belediyeleriyle Büyükşehir Belediyelerini, Adıyaman’da ki ilçe ve beldelere hizmet desteği sağlamak için ziyaret etmiştik. Bu ziyaretlerde ilçe ve beldelerimizin temel sorunlarını ve eksikliklerini istişare ederek beldelerimiz için yardım talebinde bulunmuştuk.  Partimizin kardeş belediyecilik projesi sayesinde irili ufaklı tüm sorunların çözümü noktasında büyükşehir belediyelerimiz başta olmak üzere batı illerindeki belediyelerimiz tarafından destekler sağlanmaktadır."dedi.

-"BELDELERİMİZİN SORUNLARI KARDEŞ BELEDİYECİLİK RUHUYLA ÇÖZÜME KAVUŞUYOR"

Günümüzde Belde Belediyelerinin, bir yandan mevcut hizmetleri daha yaygın ve daha iyi sunmak, öte yandan da yeni ve farklı hizmetlere olan talebi karşılamak zorunda olduğunu vurgulayan Tutdere, şunları ifade etti:

 "2014 yılında partimiz tarafından başlatılan kardeş belediyecilik uygulaması bir kardeşlik köprüsü kurmak, ekonomik yardımlaşmanın yanı sıra kültürel faaliyetler başta olmak üzere pek çok alanda işbirliğinin geliştirilmesini amacıyla kurulmuştu. İçinde bulunduğumuz süreç bu kardeşlik köprüsünün en çok ihtiyacımız olan durumlardan biri olduğunu bir kez daha hepimize tecrübe ettirdi. CHP Belediyeleri yurdun dört bir yanında halka sosyal belediyecilik anlayışıyla hizmet etmeye devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda ziyaret ettiğimiz ve kardeş belediyecilik ruhuyla köprü kurduğumuz İzmir Narlıdere Belediyesi tarafından Kesmetepe Belediyemize gönderilen çöp toplama aracı beldemize ulaştı ve Kesmetepe halkımızın hizmetine sunuldu. Kardeş Belediyeciliğin en güzel örneğini gösteren Narlıdere Belediye Başkanımız Sayın Ali Engin’e ve bu kardeşlik köprülerinin kurulmasında büyük emekleri olan Genel Başkan Yardımcımız Sayın Seyit Torun’a Kesmetepe halkı adına teşekkür ediyoruz."

Meclis çalışmaları ve saha çalışmalar dışında belediyeler arasında köprü kurmak için çalıştıklarını belirten Tutdere, "Hizmete susamış ne kadar insanımız varsa ihtiyaçlarını karşılamak ve hizmete kolay ulaşmalarını sağlamak için mücadelemizi sürdüreceğiz. Belediye Başkanlarımızla birlikte hemşehrilerimiz için en iyi hizmeti sunacağız. Hizmet neredeyse oradan getirecek ve tüm hemşehrilerimizin hizmete kolayca erişebilmesini sağlayacağız."ifadelerini kullandı.CHP



 

Video Kodunu Alabilirsiniz:



Video Açıldıktan Sonra CTRL + S Tuşu İle Kaydedebilirsiniz.

MPG Formatını indirmek için TIKLAYIN!









Bu yazı toplam 641 defa okunmuştur