Dağ Kuyucak Şehitleri İçin Mevlid-i Şerif Okutuldu

Dağ Kuyucak Şehitleri İçin Mevlid-i Şerif Okutuldu

 

 

Adıyaman Merkeze bağlı Dağ Kuyucak Köyü kırsalında 16 Ağustos 2018 tarihinde askeri aracın geçişi sırasında PKK'lı teröristlerce döşenen el yapımı patlayıcının infilak etmesiyle 1, dost ateşiyle ise şehit edilen 3 jandarma personeli için Mevlid-i şerif okutuldu.

Adıyaman Yeni Pınar Camiinde düzenlenen programda, operasyonda şehit düşen jandarma personellerinden, Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Yılmaz Özer, Jandarma Uzman Çavuşlar Mehmet Kürşat Yılmaz, Tuncer Doğan ve Oğuzhan Tekerek, şehadetinin birinci yılında, rahmet, minnet ve şükranla anıldı.

Mevlid programına, Adıyaman Valisi Aykut Pekmez, İl Emniyet Müdürü Metin Alper, Adıyaman Belediye Başkan Vekili Şerif Ayaz, İl Jandarma Komutanı Albay Ercan Atasoy,İl Müftü Yardımcısı Murat Kurt ve çok sayıda polis,asker ve vatandaş katıldı.

İl Müftü Yardımcısı Murat Kurt, burada yaptığı konuşmasında, "Bugün şehitlerimizi yad etmek üzere Adıyaman'ın Yeni Pınar Camisinde mevlidi şerif  ve aşrı şerifler okundu. Cenab-ı hak bütün şehitlerimize rahmet eylesin. Onlara minnet borcumuzu ifa etmek için bu programı tertip ettik. Bu programa katılan başta Sayın Emniyet Müdürümüz ve Jandarma Komutanımıza teşekkür ediyorum. Allah onları başımızdan eksik etmesin rabbim bütün şehitlerimize rahmet eylesin."dedi.

Okunan Mevlid-i şerifin ardından vatandaşlara gül suyu ve helva ikram edildi.



 









Bu yazı toplam 948 defa okunmuştur