Gölbaşı’nda Ormanlık Alanda Çıkan Yangında 3 Kişi Dumandan Etkilendi

Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinde, çıkan orman yangını kontrol altına alınmaya çalışılıyor.

Gölbaşı’nda Ormanlık Alanda Çıkan Yangında 3 Kişi Dumandan Etkilendi

 

 

 

Yangın, öğle saatlerinde Gölbaşı-Elbistan karayolunun 15'inci kilometresinde meydana geldi.
 Kızılçam Ormanında bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangından dumanlar yükseldiğini görenlerin ihbarıyla olay yerine gelen Orman İşletme Müdürlüğü ekipleri ve  itfaiye ekipleri tarafından yangın kontrol altına alınmaya çalışılıyor.
-"BELEDİYE ANONS EDEREK VATANDAŞLARDAN YARDIM İSTEDİ"
Rüzgarın etkisiyle hızla yayılan yangına müdahale etmekte zorlanan ekiplere destek için ilçe belediyesi tarafından anons edilerek vatandaşları yangın söndürmeye davet etti. Çıkan yangına arasöz, itfaiye ekipleri ve iş makineları ile müdahale edilirken bölgenin sarp ve kayalıklardan oluşmasından dolayı ekipler ve vatandaşlar zorlukla müdahale ederken yangından etkilenen Orman İşletme Müdürlüğü'nde görevli 3 kişi hazırda bekletilen sağlık görevlileri tarafından ambulanslarla Gölbaşı Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Kontrol altına alınmak istenen orman yangınında 2 hektarlık kızılçam ormanlık alanın zarar gördüğü tahmin ediliyor. Yangını duyarak olay yerine gelen Gölbaşı Belediye Başkanı İskender Yıldırım, görevlilerden bilgi aldı.
-"YANGIN DEVAM EDİYOR"
Orman İşletme Müdürlüğü ekipleri, itfaiye erleri ve vatandaşlarında katıldığı yangın söndürmede yangın kontrol altına alınmaya çalışılıyor.

 



 









Bu yazı toplam 1654 defa okunmuştur