Görme Engelli Kursiyerlere Baston Sürprizi

Adıyaman Usta Öğreticiler Derneği tarafından Abdullah Bin Ümmü Mektûm Görme Engelliler Kuran Kursu, kursiyerlerine baston hediye edildi.

Görme Engelli Kursiyerlere Baston Sürprizi

 

 

 

Adıyaman’da, Abdullah Bin Ümmü Mektûm Görme Engelliler Kuran Kursundaki eğitim gören görme engelli kursiyerleri ziyaret eden Usta öğreticiler Derneği Başkanı Hüseyin Özdaş ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, görme engelli kursiyerlere baston hediye ederek, onları mutlu etti.

-BRAİLLE ALFABESİ İLE KUR'AN-I KERİM ÖĞRENİYORLAR

Görme engelli kursiyerlere uygun eğitim verildiğini ve bunun yanı sıra Braille Alfabesi ile Kuran-ı Kerim öğretildiğini kaydeden sınıf öğretmeni, ziyarete gelen Başkan Özdaş ve beraberindekilere öğrencileri adına teşekkür etti.

Başkan Özdaş, görme engelli kursiyerlere baston hediye ettiklerini; eğitim ve öğretimi her zaman desteklediklerini belirterek, şunları dile getirdi:

"Bugün burada olmaktan gerçekten gurur duyuyorum. Yaptığımız yardım, verdiğimiz bastonların maddi olarak bir önemi yok ama benim için gerçekten bir manevi değeri olduğu için burada bulunan tüm amcalarım, ablalarım hepsine bu tür şeyleri göstermek gerçekten güzeldir. Verdiğimiz bastonlar belki bir maddi değeri yok ama manevi değeri olarak yanlarında olduğumuz için onlara çok teşekkür ediyorum. Bu tür yardımları Usta öğreticileri derneği olarak tüm engelli arkadaşlarımızın yanında olmak için elimizden geleni yapacağız."

-"BİZ ŞEFKATA MUHTACIZ"

Görme engelli Kursiyerlerden 70 yaşındaki Bahri Tunç ise, “Biz engellilere gösterdiğiniz ilgi ve alakadan dolayı çok teşekkür ediyoruz, Allah razı olsun. Her zaman için yardımınıza değil, biz şefkata muhtacız bize şefkat gösterirseniz, hepsinden iyi olur."dedi.

Ziyaret, öğrencilere hediye takdiminin ardından sona erdi. Hediyelerini alan görme engelli öğrencilerin, mutlulukları ise yüzlerinden okundu.



 









Bu yazı toplam 207 defa okunmuştur