Hastane Taksi Projesine Vatandaşlardan Tam Not

Adıyaman Gölbaşı Belediyesi tarafından hizmete sunulan hastane taksi projesi takdir topluyor.

Hastane Taksi Projesine Vatandaşlardan Tam Not

 

 

 

Gölbaşı Belediyesi tarafından başlatılan “Ücretsiz Hastane Taksi” projesi vatandaşlara hizmet vermeye devam ediyor. Proje kapsamında, hastanede taburcu olan hastalar, talepleri doğrultusunda Gölbaşı Belediyesine ait taksiyle ücretsiz olarak evlerine bırakılıyor.
Sosyal belediyecilik hizmetlerini benimsediklerini ifade eden Gölbaşı Belediye Başkanı İskender Yıldırım, “Sosyal belediye insan haklarının güvencesidir. İlçemizde vatandaşlarımızın en büyük sorunlarından birinin de hastanede tedavi gördükten sonra aracı olmayanların zorluk çektiğini tespit ettik. Belediyemiz bünyesindeki bir aracı hastane taksi olarak vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Daha sonra Gölbaşı’lı esnaflarımız kendi aralarında para toplayarak bir araç alıp hastane taksi olarak kullanılması için belediyemize hibe etti. Duyarlı esnaflarımıza çok teşekkür ediyorum. Üç aylık bir süreçte projemizden 500 civarında vatandaşımız faydalandı. 24 saat hizmet veren hastane taksimizden özellikle yatarak tedavi görmüş hastalarımız, engelliler, yaşlılar ve öğrenci kardeşlerimiz faydalana bilir” dedi. 
Hastane Taksi Projesinden yararlanan vatandaşlardan Ayşe Karaman da engelli oğlunu hastanede tedavi ettirdikten sonra Gölbaşı Belediyesine ait ücretsiz hastane taksi ile eve bırakıldığını ifade ederek yapılan bu hizmetten dolayı Başkan Yıldırım’a teşekkür ve dua ettiğini belirtti.

 












Bu yazı toplam 682 defa okunmuştur