İl Özel İdaresi Asfalt Sezonunu Başlattı

Asfalt sezonunun başlamasıyla birlikte İl Özel İdaresi tarafından kırsal kesimin yol yapım ve bakım-onarım çalışmaları aralıksız devam ediyor.

İl Özel İdaresi Asfalt Sezonunu Başlattı

 

 

 

Adıyaman İl Özel İdaresi tarafından kırsal kesimin asfalt, bakım-onarım ve yol çalışmalarına start verilirken, Vali Aykut Pekmez, İl Özel İdare Genel Sekreteri Sami Işık’la birlikte grup köy yollarında devam eden yama ve asfalt çalışmalarını yerinde inceledi.

Vali Pekmez, beraberinde, İl Özel İdare Genel Sekreteri Sami Işık’la birlikte bakım ve onarım çalışmaları yapılan köy yollarında dökülen asfalt malzemesini yakından inceledi.

Yol çalışmalarını gerçekleştiren işçilerle sohbet ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Köylülerle de sohbet eden Vali Pekmez, vatandaşlara bir taleplerinin olup olmadıklarını sordu. Köylüler ise, yapılan çalışmalardan dolayı Vali Pekmez’e teşekkür ederek memnuniyetlerini dile getirdi.

Vali Aykut Pekmez, grup köy yollarında yürütülen asfaltlama çalışmalarının yanı sıra köylerin altyapı sıkıntılarının giderilmesi için gerek İl Özel İdaresi gerekse de KÖYDES kaynaklarıyla her türlü imkanın seferber edildiğini belirterek, şunları ifade etti:

“KÖYDES ve İl Özel İdaresinin 2019 yılı yatımı programı kapsamında il genelinde 2 bin 560 km yama, 47 km birinci kat asfalt ve 16 km ikinci kat asfalt çalışması yapılacaktır. İl Özel İdaremiz bir taraftan asfalt, bir taraftan da yama, bakım ve onarım çalışmaları ile Adıyaman’ın çeşitli bölgelerinde alt yapı ve yol standartlarının iyileştirilmesi için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Vatandaşlarımızın memnuniyeti bizim için çok önemlidir. Bu çalışmalarla hizmeti vatandaşımızın ayağına götürüyoruz.”












Bu yazı toplam 1398 defa okunmuştur