İlyas Yalçıntaş Konserine Yoğun İlgi

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından Hafta sonu yapılacak YKS sınavı öncesi öğrencilere motivasyon amaçlı ve karne hediyesi niteliğinde gerçekleştirilen İlyas Yalçıntaş konseri gençlerden yoğun ilgi gördü.

İlyas Yalçıntaş Konserine Yoğun İlgi

 

 

 

Şanlıurfa Müzesi önünde gerçekleştirilen konser renkli gösterile sahne olurken, İlyas Yalçıntaş sevenleri ile buluştu.

Türkiye’nin en genç nüfusuna sahip Şanlıurfa’da gençlere yönelik çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi okulların yaz tatiline girmesi ile birlikte gençlere yönelik etkinliklerinin startını verdi.
Gençlerin Karne sevincini pekiştirmek ve düzenlenecek olan YKS sınavı öncesinde motivasyon arttırmak adına Yaz konseri düzenleyen Büyükşehir Belediyesi, bu tür etkinliklerini sürdürecek. 

Gerçekleşen konsere katılarak gençlere Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün selamını getiren Genel Sekreter Yardımcısı Selami Yıldız burada bir konuşma yaptı.

Konuşmasının başında katılımlarından dolayı İlyas Yalçıntaş’a Teşekkür eden Yıldız, “Bu gün öğrencilerimizin mezuniyet günü aynı zamanda yarın sınavlarımız başlıyor. Öğrencilerimize bugün güzel bir gece yaşatalım dedik. Bizleri kırmayıp geldikleri için İlyas beye teşekkür ediyorum, sağolsunlar. Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeynel Abidin Beyazgül’ün sizlere selamları var” diye konuştu.

Öte yandan Geçtiğimiz yıl Şanlıurfa’da düzenlenen etkinliklerde yapılması beklenilen konser ülkemizde yaşanan terör saldırıları sonucunda canını feda eden şehitlerimiz için iptal edilerek bu tarihe alınmıştı.












Bu yazı toplam 1133 defa okunmuştur