Jandarma Lojmanlarında Ölü Bulanan Uzman Çavuş, Eşi Ve Oğlu Yan Yana Toprağa Verildi-Videolu Haber

Jandarma Lojmanlarında Ölü Bulanan Uzman Çavuş, Eşi Ve Oğlu Yan Yana Toprağa Verildi-Videolu Haber

 

 

Tunceli'de, jandarma lojmanında tabanca ile vurularak ölü olarak bulunan Uzman Çavuş Hüseyin Bektaş ile oğlu Doruk (8) ve eşi Sibel Bektaş(34)'ın cenazeleri memleketi Adıyaman'da ki aile mezarlığında yan yana kazılan mezarlarda toprağa verildi.

Dün Tunceli'de Atatürk Mahallesi'ndeki jandarma lojmanlarında Uzman Çavuş Hüseyin Bektaş, eşi Sibel ve oğlu Doruk Bektaş evlerinde tabanca ile vurulmuş halde ölü bulundu. Olay yerinde yapılan incelemenin ardından Bektaş ailesinin cenazeleri otopsi için Malatya Adli Tıp Kurumu'na götürüldü. Burada işlemleri tamamlanan Hüseyin, Sibel ve Doruk Bektaş'ın cenazeleri memleketleri Adıyaman'a getirildi. Cenazeler ilk olarak Hüseyin Bektaş'ın İmamağa Mahallesi'ndeki baba evine götürülerek helallik istendi. Cenaze aracındaki tabutları gören yakınları gözyaşlarına boğularak tabutlara sarıldı.
Cenazeler daha sonra Yeni Mezarlık Camisine getirildi. Burada düzenlenen törene İl Jandarma Komutanı Albay Ercan Atasoy, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği (TÜMŞAD) Adıyaman Şube Başkanı Hacı Erdengi, STK temsilcileri, siyasi parti temsilcileri, askeri erkan ve yakınları katıldı. Hüseyin, Sibel ve Doruk Bektaş'ın cenazeleri ikindi vakti kılınan cenaze namazının ardından gözyaşları içinde aile mezarlığında yan yana kazılan mezarlarda toprağa verildi.
Bektaş ailesinin ölümüne neden olan tabancayı kullanan kişinin ise Adli Tıp raporu ile kesinleşeceği bildirildi.

 












Bu yazı toplam 1075 defa okunmuştur