Kadın ve Gençlik Merkezi’nde ‘Öğretmenler Günü’ Etkinliği

Adıyaman Belediyesi Kadın ve Gençlik Merkezi’nde ‘24 Kasım Öğretmenler Günü’ dolayısıyla etkinlik düzenlendi.

Kadın ve Gençlik Merkezi’nde ‘Öğretmenler Günü’ Etkinliği

 

 

 

Adıyaman Belediyesi bünyesinde hizmetlerini sürdüren Kadın ve Gençlik Merkezleri, ‘24 Kasım Öğretmenler Günü’ dolayısıyla anlamlı bir etkinliğe imza attı. Adıyaman Belediyesi Kadın ve Gençlik Merkezleri’nde eğitim veren eğitmenler için düzenlenen programda, tüm öğretmenlerin günü kutlandı.

Fatih Mahallesi Kadın ve Gençlik Merkezi’nde düzenlenen programa, Adıyaman Belediye Başkan Yardımcısı Reşit Bilgin, Adıyaman İl Milli Eğitim Şube Müdürü Ramazan Korkut, Adıyaman Halk Eğitim Merkezi Müdür Yardımcıları, Adıyaman Belediyesi birim müdürleri, Kadın ve Gençlik Merkezi Koordinatörü Yasemin Delibaş ile eğitmenler katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan Adıyaman Belediyesi Kadın ve Gençlik Merkezi Koordinatörü Yasemin Delibaş, öğretmenlerin kendileri için çok kıymetli olduğunu söyleyerek, tüm öğretmenlerin gününü kutladı.

Adıyaman İl Milli Eğitim Şube Müdürü Ramazan Korkut ise yaptığı konuşmada, öğretmenlik mesleğinin peygamber mesleği olduğunu söyleyerek, “Öğretmenlik mesleği hiçbir meslekle kıyaslanamayacak öneme sahiptir” diye konuştu.

Son olarak söz alan Adıyaman Belediye Başkan Yardımcısı Reşit Bilgi ise öğretmenlerin ülkenin kahramanları olduğunu dile getirerek, “Geleceğimize yön veren öğretmenlerimizin günü kutlu olsun” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından video gösterimi ve Kadın ve Gençlik Merkezi Bayan Harfane Grubunun seslendirdiği şarkılarla devam eden program sonunda yetkililer, Kadın ve Gençlik Merkezlerinde eğitim veren hocalara çiçek ve kursiyerler tarafından hazırlanan hediyeleri takdim etti.

Program, çiğköfte ikramıyla sona erdi.

Programın onur misafiri ise Çin’den Adıyaman’a turist olarak gelen Takı Tasarımcısı Yuling oldu.










Bu yazı toplam 2098 defa okunmuştur