Ramazan Denetimleri Aralıksız Devam Ediyor

Adıyaman Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri tarafından kent merkezinde bulunan ramazan ayında gıda denetimlerini aralıksız sürdürüyor.

Ramazan Denetimleri Aralıksız Devam Ediyor

 

 

 

Adıyaman Tarım ve Orman Müdürlüğü, Gıda ve Yem Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından kent merkezinde bulunan ekmek ve pide, unlu mamuller, pastacılık ürünleri ve tatlı üretim yerleri olmak üzere ramazan ayı boyunca iftar yemeği hazırlayan ve sunan yemek üretim ve toplu tüketim yerleri denetlendi.

Denetimlere İl Müdürü Adil Alan ve Gıda ve Yem Şube Müdürü Beyhan Özer ve personeller katıldı.

Kent merkezinde bulunan ve ramazan ayı içerisinde sıklaştırılan denetimlerde ekmek ve pide, unlu mamuller, pastacılık ürünleri ve tatlı üretim yapan yerler denetlenirken ramazan kolisi hazırlayan satış yerlerindeki gıda ürünleri muhafaza koşulları, son tüketim tarihleri ve mevzuata uygunluk açısından denetimleri yapıldı.

Denetimlerde açıklamada bulunan İl Tarım ve Orman Müdürü Adil Alan,"Halkımızın daha sağlıklı gıdaya ulaşması için ‘5996 Sayılı Kanun’ kapsamında ramazan ayı boyunca denetim ve kontrollerin hız kesmeden devam ediyor. Mevzuata aykırı faaliyet gösteren iş yerlerine gerekli uyarı ve yaptırımların yapıyoruz."dedi.

 



 









Bu yazı toplam 879 defa okunmuştur