Şampiyon Kızlardan Kaymakam Doğan’a Ziyaret

Şampiyon Kızlardan Kaymakam Doğan’a Ziyaret

 

 

Adıyaman'ın Kahta ilçesinde Mevlana Ortaokulu Küçük Kızlar Voleybol Takımı, Adıyaman’da kulüpler arası düzenlenen müsabakaları kazanarak il şampiyonu oldu.

İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Halil Tunçmen ve Kaymakam Saadettin Doğan, şampiyon olan öğrencileri makamında kabul ederek tebrik etti.

Çocukların sağlıklı büyümesi, gelişmesi ve derslerindeki başarısı için mutlaka bir spor branşında aktif olması gerektiğini söyleyen Kaymakam Saadettin Doğan, “her çocuğun severek yapabileceği bir branşı vardır. Bir ebeveyn olarak yapmamız gereken çocuğumuzun bunu keşfetmesini sağlamak olmalıdır.  Yapılan araştırmalarda spor yapan öğrencilerin yapmayan öğrencilere oranla zihinsel aktivitelerinin daha yüksek olduğu gözlemlendi. Okul idaremize ve öğretmenlerimize bu konuda gösterdikleri hassasiyetten dolayı teşekkür ederim.” şeklinde konuştu.

Bölge müsabakalarında Küçük Kızlar Voleybol kategorisinde Adıyaman’ı temsil edecek olan genç sporculara, Mevlana Ortaokulu Müdürü Bahri Ergün ve Beden Eğitimi öğretmenleri katıldı.












Bu yazı toplam 360 defa okunmuştur