Ulubey, Belediye Hizmetlerini Provoke Edenlere Tepki Gösterdi

Ulubey, Belediye Hizmetlerini Provoke Edenlere Tepki Gösterdi

 

Siyasetçi -Yazar Fatma Ulubey, Adıyaman'ın Gölbaşı ilçe Belediye son günlerde hizmetlerini sekteye uğratmak isteyen art niyetli kişilerin, provokatörlerin kamu malına zarar vermeyi sürdürdüklerini, çevreye ve halka yapılan bu haksızlığı kınadığını bildirdi.

Ulubey, Gölbaşı Belediye Başkanı İskender Yıldırım'ın, göreve başladığı günden beri halkla iç içe daha güzel bir Gölbaşı için hizmet arayışını sürdürmekte olup halkın teveccühünü kazandığını belirterek, seçimi kazandığı günden beri siyasi kimliğini bir tarafa bırakarak herkesin başkanı olma yolunda büyük çaba sarf ettiği halk tarafından da bilindiğinin altını çizdi.

-"BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİ KİMSE BOZAMAYACAKTIR"

Fatma Ulubey, açıklamasında şunları kaydetti:

"Özellikle ilçemizde son zamanlarda bazı art niyetli kişi ya da kişiler tarafında bu hizmet anlayışını sekteye uğratmak isteyenler ilk başta çöp konteynırlarını park alanlarında dökerek çevreye ve çevre halkına büyük haksızlık yaptı. En son olarak da hepinizin bildiği gibi ilçemizde son günlerde meydana gelen su sıkıntısıyla ilgili su şebekesi ana hat vanası, bazı provokatörler tarafından kapatılarak ilçemize gelen şebeke suyunda azalmaya neden oldular. Halkımıza Kurban Bayramında bu haksızlığı reva görenler, kamu malına zarar verenler hedeflerine asla kavuşamayacakladır. Gölbaşı ilçemiz halkına bu haksızlığı yapanları kınıyor, değerli kamu oyunun takdirine sunuyoruz. Birlik ve beraberliğimizi hiç kimse bozamayacaktır, Gölbaşı hepimizindir."










Bu yazı toplam 934 defa okunmuştur