Yüz Yüze Eğitimin Başladı

Yüz yüze eğitimden uzak geçen bir buçuk yılın ardından da ilk ve orta lise okullar yeniden tam zamanlı olarak eğitim öğretime açıldı.

Yüz Yüze Eğitimin Başladı

 

           

 

 

Türkiye'de milyonlarca öğrenci 6 Eylül  itibarıyla yüz yüze eğitime 'merhaba' dedi. Kâhta’da da uzun bir aranın ardından okula başlayan öğrenciler yüz yüze eğitime başlamanın heyecanını yaşadı. Öğrenciler ve veliler okulların başlamasından memnun olduklarını ancak pandeminin kendilerini endişelendirdiğini ifade etti.

"1,5 yıllık bir kaybımız oldu"

Okulların açılmasından mutlu olduğunu dile getiren öğrenci velisi Müzeyyen Kamış, "Okullar açıldığı için mutluyuz. Çünkü çocuklarımız evde hapsolmuştu. Derslerinden de çok geride kaldılar. 1,5 yıllık bir kaybımız oldu. İnşallah okullar devam eder. Çocuklarımız uzaktan eğitimi çok fazla ciddiye almıyorlardı. Yüz yüze eğitim her zaman için tercihimizdir. Benim çocuğum 3 ci. sınıfa gidiyor. Okulu pek özlemediğini söyledi. Çünkü evde rahata alışmıştı. 1 hafta içinde okula da alışacağını umuyorum" dedi.

"Öğrencilerin 'çevrimiçi' yerine okulda eğitim almasını tercih ederim" Öğretmen Resul Tan ise velilerimiz arasında kurulacak sağlıklı bir iletişim ve iş birliği ile 2021-2022 eğitim-öğretim yılının önceki yıllardan daha verimli ve başarılı geçirilmesi temenni ediyor, sevgili öğrencilerimiz başta olmak üzere öğretmenlerimize, eğitim camiamıza, velilerimize, ilimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum." İfade eti

TPAO Atatürk ilkokulu 3/c Öretmen resul Tan

 










Bu yazı toplam 300 defa okunmuştur