Anne karnındaki bebeğinin kalp atışını duyan asker baba selam durdu -Videolu Haber

Anne karnındaki bebeğinin kalp atışını duyan asker baba selam durdu -Videolu Haber

 

Edirne’de vatani görevini yapan Hikmet Tanyıldız, Adıyaman’ın Kahta ilçesinde hamilelik döneminde hiç görmediği eşi ve anne karnındaki bebeğinin kalp atışını duyduğu an yaşadığı sevinç, cep telefonu kamerasına yansıdı.

Kahta Devlet Hastanesi’nde görev yapan Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Mehmet Salıcı, hamileliği nedeniyle kontrole gelen Zehra Tanyıldız’ın eşinin askerde olduğunu öğrendiğinde baba Hikmet Tanyıldız’ı cep telefonundan görüntülü arayarak, çocuğunun kalp atışı sesini dinleterek sürpriz yaptı.

Hastalarıyla birebir ilgilenerek moral motivasyon açısından her türlü desteği verdiğini ifade eden Dr. Salıcı, “5 aylık hamile olan Zehra Tanyıldız, ilk defa kontrol için muayene olmaya geldiğinde önce eşinin nerde olduğunu sordum. O da bana Edirne’de vatani görevini yaptığını söyledi. Daha sonra çocuktan haberi olduğunu fakat hamilelik sürecini hiç görmediğini bana söylediğinde, hemen kendisini görüntülü arayarak çocuğunun kalp atışı sesini dinlettirip kendisine sürpriz yapalım dedim. Hastam da bunu kabul edince asker ocağındaki babaya böyle bir sürpriz gerçekleştirdik. Tanyıldız Ailesi için güzel bir moral ve motivasyon oldu” dedi.

Asker ocağında bebeğinin kalp atışını duymasıyla büyük sevinç yaşayan baba Hikmet Tanyıldız ise, duygularını asker selamı vererek gösterdi.

 


Kaynak:PHA
 

Video Kodunu Alabilirsiniz:



Video Açıldıktan Sonra CTRL + S Tuşu İle Kaydedebilirsiniz.

MPG Formatını indirmek için TIKLAYIN!









Bu yazı toplam 201 defa okunmuştur