İzci, Kurbanlarınızı İhtiyaç Sahiplerine Ulaştırmak İstiyoruz

İzci, Kurbanlarınızı İhtiyaç Sahiplerine Ulaştırmak İstiyoruz

 

 

İnsani Yardım Vakfı Adıyaman Şubesi Başkanı Mahmut İzci, "Özellikle yetim, ihtiyaç sahibi muhacir kardeşlerimiz için kurban çalışması içerisindeyiz. Dünyanın 90 ülkesinde Türkiye'de ve Adıyaman’da inşallah bu yetim kardeşlerimize ihtiyaç sahiplerimize sizin sayenizde ulaşacağız."

- "KURBANLARINIZI İHTİYAÇ SAHİPLERİNE ULAŞTIRMAK İSTİYORUZ"

Mahmut İzci, Perre Haber Ajansına yaptıı açıklamada, özellikle yetim ihtiyaç sahibi muhacirler için kurban çalışması içerisinde olduklarını belirterek, "Dünyanın 90 ülkesinde Türkiye'de ve Adıyaman’da inşallah bu yetim kardeşlerimize ihtiyaç sahiplerimize sizin sayenizde ulaşacağız. Adıyaman’da olarak Demokrasi Parkı'nda standımızı açtık, buraya, dernek binamıza ve hesap numaralarımıza yardımlarınızı yaparak kurbanlarınızı inşallah ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak istiyoruz."dedi.

-“YETİM 250 ÇOCUĞUMUZLA  ADIYAMAN'IN TARİHİ,TURİSTİK VE DİNİ YERLERİNİ GEZECEĞİZ"

Yetimlerle ilgili çalışmaların sürdüğünü ifade eden İzci, şöyle devam etti:

"Aslında yılın her bütününde devam ediyor şuan itibarı ile Adıyaman’da ki  bulunan yetim çocuklarımıza dernek binamızda kuran ve ahlaki dersler olmak üzere eğitim vermekteyiz bunun yanında bugün yaklaşık 250 çocuğumuzla beraber Adıyaman’ın tarihi turistik  ve dini yerlerini sahabe  Safvan Bin Muattal’ dan başlayarak  böyle bir gezi programı yapacağız, bu çocuklarımıza bu şekilde aktiviteler yapıyoruz. Bunun yanında bu ay itibariyle 100 bin TL’nin üzerinde yetim çocuklarımızın hesabına, annelerimizin hesabına paralarını yatırıyoruz düzenli olarak, bunun yanında bayramda inşallah onlara etlerini de ulaştıracağız yine bayram sonunda okullar açılmadan kırtasiye malzemelerini ve aylık burslarını vermeye devam ediyoruz ve etmeye devam edeceğiz."

İzci, tüm Adıyamanlı halkın bayramını kutladığını belirterek, "Kardeşlerimizin  kurban bayramını en kalbi duygularımla kutluyorum rabbim bizlere güzel bayramlar nasip etsin. Mazlumlarında unutulmadığı onlarında iyilikte payınız olsun sloganıyla bu bayramı geçirmelerini temenni ediyorum ve tüm halkımızın bayramını tebrik ediyorum Allah razı olsun diyorum."dedi.

 










Bu yazı toplam 1238 defa okunmuştur