‘Hayır Çarşısı’ hizmete açıldı-Videolu Ha ber

‘Hayır Çarşısı’ hizmete açıldı-Videolu Ha ber

 

Adıyaman Belediyesi tarafından ihtiyaç sahiplerine destek amacıyla kurulan hayır çarşısı hizmet vermeye başladı.

Adıyaman Belediyesi tarafından kurulan hayır çarşısı dar gelirli ailelerin giyim ihtiyaçlarının karşılanmasına katkı sağlayacak.

Adıyaman Belediyesi Toplumsal Gelişim Merkezi bünyesinde bulunan hayır çarşısında çocuk ve yetişkinler için mont, ayakkabı, kazak, tişört gibi çok sayıda giyim malzemesi bulunuyor.

Belediyeden verilen çek karşılığında alış veriş yapılacak

Adıyaman Belediye Başkanı Süleyman Kılınç, yaptığı açıklamada, "Arkadaşlarımız güzel iki yer hazırlarmışlar çocuklara yetişkinlere erkek ve bayanlara yönelik tabi ramazan ayındayız. Pademinin bütün dünyayı esir aldığı bir zamanda sosyal dayanışmaya ve  fakir fukaranın yanında olmamız gerektiğine inanıyoruz. Tabi bizlerde insanlarımızın onurları  zedelenmemesine özen göstererek hayır çarşısı adı altında yeni ürünlerimizi etiketleyerek uygun fiyatlar koyarak raflara koydular arkadaşlarımız  tabi ihtiyaç sahibi olan vatandaşlarımız kişi başı 150 lira ve aile bası bin lira olacak şekilde bir çek vererek buraya gelerek istedikleri ürünleri alıp gidiyorlar. Hayırsever insanlarda bizlere destek oluyorlar. Burada amacımız insanlarımızın onurunun zedelenmesi için ilgi gösteriyoruz. Vatandaşlarımız sanki bir mağazada alış veriş yaparlar gibi hissedecekleri kendilerini."ifadelerini kullandı.


 

Video Kodunu Alabilirsiniz:



Video Açıldıktan Sonra CTRL + S Tuşu İle Kaydedebilirsiniz.

MPG Formatını indirmek için TIKLAYIN!









Bu yazı toplam 420 defa okunmuştur