AK Parti’de ilçe kongreleri tamamlandı

AK Parti’de ilçe kongreleri tamamlandı

 

 

AK Parti Adıyaman teşkilatlarında, pandemi nedeniyle ertelenen ilçe kongreleri hafta sonu yapılan Besni, Çelikhan, Gerger, Kahta ve Tut kongreleriyle tamamlandı.

Güneydoğu Anadolu Bölge Koordinatörü Ertuğrul Soysal’ın divan başkanlığını yaptığı kongrelere,  AK Parti Genel Merkez Disiplin Kurulu Başkanı Ahmet Aydın, milletvekilleri İ.Halil Fırat, Muhammet Fatih Toprak, Yakup Taş, İl Başkanı Mehmet Dağtekin,  Merkez İlçe Başkanı Mustafa Alkayış, Kadın Kolları Başkanı Perihan Gümüş, Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Yalçın,  İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Can Erdoğan, ilçe ve belde belediye başkanları ve çok sayıda partili katılarak birlik ve beraberlik mesajı verildi. 

Yapılan ilçe kongreleri sonucunda Besni İlçe Başkanlığına İsmail Sümer, Tut İlçe Başkanlığına Ali Korkmaz, Çelikhan İlçe Başkanlığına Mehmet Baltacı, Gerger İlçe Başkanlığına Cemal Deniz seçilirken Kahta İlçe Kongresinde ise Bedir Yeni, yeniden seçildi. Kongreler sonrası ise bir önceki ilçe başkanlarına teşekkür plaketi takdim edildi.

AK Parti İl Başkanı Mehmet Dağtekin ve Merkez İlçe Başkanı Mustafa Alkayış'ın birlik beraberlik mesajların ardından kürsüye çıkan Milletvekili Yakup Taş ise AK Parti’nin kurulduğu tarihten bu yana Adıyaman’ın tüm ilçeleri ile her zaman desteklerini güçlü bir şekilde yanlarında hissettiklerini belirterek, “Kongre sürecimizde birçok aday kardeşimiz vardı. Elbette her biri bu göreve layık arkadaşlarımızdı. Tabi bu nasip ve kısmet meselesi. Aday olan kardeşlerimizin seçilen  yeni başkanlarımızın ve ekibinin  etrafında kenetlenme mesajları  vermesi ise ayrıca bizleri gururlandırmıştır. İnşallah bundan sonra da birlik ve beraberliğimizi muhafaza ederek geleceğe emin adımlarla yürüyeceğiz." şeklinde konuştu.

Milletvekili Muhammet Fatih Toprak ise konuşmasında ilçe teşkilatlarının bugüne kadar çok ciddi çalışmalar yürüttüğünü ifade ederek, "Milletvekilleri olarak teşkilatlarımızla ve belediye başkanlarımızla sürekli irtibat halindeyiz.  Kısa süre içerisinde belediye başkanlarımız başarılı çalışmalara imza attılar. Beklentileri en hızlı bir şekilde karşılanması için yoğun gayret sarf ediyoruz. Bugüne kadar  partimize ve ilçelerimize  hizmet eden ilçe teşkilat başkanlarımıza çok teşekkür ediyor bayrağı devralacak yeni başkanlarımıza ve yönetimlerine başarılar diliyorum." dedi.

Milletvekili İbrahim Halil Fırat ise AK Parti’nin kurulduğu tarihte Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ‘Türkiye’de artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak’ sözlerini hatırlatarak, "O günden bugüne AK Parti refahı,  huzurun, samimiyetin, gayretin  ve istikrarın partisi olmuştur. Adıyaman’ımız vefanın, samimiyetin ve gayretin derin manalarını bildiği için her dönem büyük bir teveccühle AK Partimize destek olmuştur. . Allah’a çok şükür bugüne kadar bize getirilen projelerin birçoğunu tüm milletvekillerimizin gayretiyle gerçekleştirdik. Ve gerçekleştirmeye devam ediyoruz. İnşallah bundan sonra da  ilçelerimize, beldelerimize, köylerimize hizmet götürmeye devam edeceğiz. Kongrelerimiz hayırlara vesile olsun."diye konuştu.

Genel Merkez Disiplin Kurulu Başkanı Ahmet Aydın ise Adıyaman'ın tüm ilçe, belde ve köyleriyle kadim bir medeniyete ve kültüre sahip olduğunu belirterek, "Hem genel hem de yerel hizmetler noktasında Adıyaman’ımızı 2023 Türkiye’sinde çok farklı bir noktalara taşıyacağız. Bugüne kadar yapılan yatırımların yanı sıra bundan sonra da belediyelerimizden, beldelerimizden ve köylerimizden gelecek tüm projelerin arkasında olacağız. 7. Olağan Kongrelerimiz partimize, ilçelerimize ve milletimize hayırlar getirmesini diliyorum. Bugüne kadar layıkıyla görevi yerine getiren ilçe başkanlarımıza teşekkür ediyorum. Görev alacak ve görevine devam edecek olan başkanlarımıza ve yönetimlerine şimdiden başarılar diliyorum." ifadelerini kullandı.

Kongrelerle ilgili bir değerlendirmede bulunan Güneydoğu Anadolu Bölge Koordinatörü Ertuğrul Soysal da, "Şölen havasında büyük bir coşku ile gerçekleştirilen kongrelerimizde seçilen ilçe başkanlarımızın yanı sıra göreve devam eden ilçe başkanlarımıza ve yönetimlerine başarılar diliyorum."dedi.












Bu yazı toplam 1735 defa okunmuştur