Akel, Basın Mensupları ile Seçimi Değerlendirdi.

Akel, Basın Mensupları ile Seçimi Değerlendirdi.

Akel, Basın Mensupları ile Seçimi Değerlendirdi.

 

 

AK Parti Kahta beledisi başkan adayı Engin Akel, Kahta’daki Basın Mensupları ile kahvaltıda buluşarak y31 Martta yapılan yerel seçimleri değerlendirdi.

Baraj kıyısında basın mensupları ile bir araya gelen Akel, basın mensuplarının görüşlerini alarak yerel seçim sonuçlarını değerlendirdi. Akel,” Seçimi az bir oy ile kaybettik. Bunun birçok nedenleri var. En önemli nedenlerden biri rakiplerim 5 yıldan beri saha çalışmaları yaparken ben seçime 1 ay kala çalışmaya başladım. Bir başka nerden şudur; hepinizin bildiği gibi Kahta’da AK Partiden sonra en fazla oyu olan parti HDP’dir. Bu partinin oyları hiçbir seçimde 5.000’nin altına düşmemiştir. Bu partinin tüm oyları deliksiz Saadet Partisine gitti. Buna benzer sayısız nedenler karşımıza çıktı. Buna rağmen 18.000 oy aldık. Dedi.

Basın ile ilişkilerinin daha sıkı olacağının altını çizen Akel, “ Bana adaylık verildiği zaman ilk toplantımı basın ile yapmıştık. Son toplantımı yine sizlerle yapıyorum. Bundan sonra basına daha çok önem vereceğim. Öte yandan partim iççin undan sonra aynı şevkle partim için çalışmaya devam edeceğim. Partim bana hangi görevi verirse versin başgöz üstüne kabul ederim ”dedi.

Seçimin rahat bir şekilde geçmesi ve hiç kimsenin burnu kanamadan sonuçlanmasının sevindirici olduğuna dikkat çeken Akel, seçim sonucunda seçilen herkese hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Akel’in konuşmasının ardından bazı basın mensupları seçim konusunda değerlendirmelerde bulundu. Yapılan sohbetten sonra toplantı sona erdi.










Bu yazı toplam 1537 defa okunmuştur