Başkan Yavaş, sosyal belediyeciliği değerlendirdi

Başkan Yavaş, sosyal belediyeciliği değerlendirdi

 

 
Yeniden Refah Partisi Kahta İlçe Başkanı Sadık Yavaş, son günlerde yapılan Ramazan ekinlikleri hakkında bazı açıklamalarda bulundu.
Yeniden Refah Partisi Kahta İlçe Başkanı Sadık Yavaş, Kahta’da siyasete zarafet katacaklarını ifade ederek, son günlerde yapılan Ramazan ekinlikleri hakkında da bazı açıklamalarda bulundu.
Siyaset halkı kandırmak değildir diyen Başkan Yavaş; “Siyaset seçimler öncesi vaatler verip yapmamak, halkı günü birlik kandırmak demek değildir. Siyaset halka hizmet etmek demektir” dedi.
Siyasete Zarafet Katacağız
Türkiye de alışa gelmiş siyasetin üstünde bir siyaset yapacaklarını ifade eden Başkan Yavaş; “Siyasete zarafet katacağımızı Genel Başkanımız Sayın Fatih Erbakan Bey, partimizi kurduğunu ilan ettiği ilk günden dile getirmişti ve yaptığı eleştiriler de önerdiği projelerde de siyasete zarafeti kattı, katmaya da devam ediyor. Yeniden Refah Partisi Kahta İlçe Teşkilatı olarak bizler de bu zarafeti getireceğiz” dedi.
Ülkemizde son aylarda mevcut ekonomik krizin üst noktaya taşındığı bu günlerde 
halkın yanında olmak, halkın sıkıntılarını dile getirmenin siyasetin bir gereği olduğunu ifade eden Başkan Yavaş; “Bazıları bunu anlamak istemeyip sudan bahanelerle siyaset yapmayın demeleri ya siyasetten anlamadıklarının kanıtıdır ya da eleştirilere alışmamış ağa sisteminden nemalanmış kişilerdir. Eleştiriler halkın yararınadır ve siyasetin bir gereğidir” ifadelerini kullandı.
Sosyal Belediyecilik Nasıl Olmalı
Son günlerde sosyal medyaya taşınan sosyeteleri bile kıskandıracak belediyelerin iftar yemeklerini izlediklerini ifade eden Başkan Yavaş; “Tabi hiç şaşırmadık, Çünkü bunlar klasik AK Parti etkinlikleri. Sosyal belediyecilik bu değildir. Sosyal belediyecilik, yerel düzeyde birtakım sosyal yardım ve hizmetleri yapmasını ifade etmek demektir. Bu mübarek Ramazan ayında belediye olarak Türkiye genelinde kaç tane belediye halk ekmeğini uygun fiyata ya da ücretsiz olarak dağıttı? Kaç tanesi iftar çadırı kurdu?” ifadelerini kullandı.
Kahta’da Sosyal Belediyecilik
Kahta Belediyesi’nin yapmış olduğu konser etkinliği için Kahta halkı adına bu etkinlikte emeği geçen herkese canı gönülden teşekkür ettiğini ifade eden Başkan Yavaş; “Bu tür etkinlikler sosyal belediyecilik için olması gerek aktivitelerdir. Kahta halkı adına ve bir Kahtalı olarak, iftar çadırının olması ve halk ekmek fabrikamızı yeniden açmak ve daha önceki yıllarda en azından Ramazan aylarında güzel çalışmalara imzasını atan Kahta Belediyesi’nin Kahta'mıza yakışan bir şekilde birlik ve beraberliği de arttıran aktivitelerin de olmasını beklerdik” dedi.









Bu yazı toplam 550 defa okunmuştur