Erkan Aksoy, Mazbatasını Alarak Göreve Başladı

Adıyaman'ın Gerger ilçesinde 2 dönem Belediye Başkanlığı yapan İzzet Aksoy'un oğlu, Erkan Aksoy mazbatasını alarak görevine başladı.

Erkan Aksoy, Mazbatasını Alarak Göreve Başladı

 

 

 

AK Parti'den Gerger Belediye Başkanlığına seçilen Erkan Aksoy, göreve başladı.

Aksoy, seçim kampanyası sürecinde 'Huzurlu Bir Gerger' sloganıyla yola çıktığını belirtti.

İlçe'nin sıkıntılarını yakınen bildiğini ve genç bir başkan olma avantajını iyi kullanacağını vurgulayan Aksoy, şöyle devam etti:

"Çevreci, çağdaş bir belediyecilik anlayışı ile, siyasi dini ve mezhep ayrımı yapmaksızın kim veya kimlerden hangi sülaleden olduğuna bakmaksızın, ötekileştirmeden, Gerger'imizin gelişmesi için gece gündüz demeden çalışacağım. Babamın izinde bir yol izleyeceğim."

Aksoy'un babası İzzet Aksoy, Gerger'e kendi döneminde o günün şartlarında bir çok sosyal organizasyonlarla konserler verdirmişti.

İlçenin susuzluğunu gideren Geçitli Su hattını faaliyete sokmuş, Belediye Halk Ekmek Fırını, Öğretmen Lokali ile belediyenin bir çok eksik araç ve  gerecini tamamlayarak ilçeye hizmetlerde sınıf atlatarak Gergerlilerin gönlüne girmişti.

Sürekli halkla iç içe olmasıyla bilinen efsane başkan merhum İzzet Aksoy, elim bir trafik kazasında hayatını kaybetmişti.

 












Bu yazı toplam 1506 defa okunmuştur