Gölbaşı Belediye Başkanı İskender Yıldırım Göreve Başladı-Videolu Haber

Gölbaşı Belediye Başkanlığına seçilen CHP’li İskender Yıldırım, mazbatasını aldıktan sonra belediye mührünü düzenlenen tören ile aldı.

Gölbaşı Belediye Başkanı İskender Yıldırım Göreve Başladı-Videolu Haber

 

 

 

Tören öncesi belediye önünde kurban kesilip, Kuran-ı Kerim tilaveti yapılıp dualar edildi.
Gölbaşı Belediyesi makam odasında gerçekleşen törende Gölbaşı Belediye Başkan Vekili Mustafa Gürses, yeni seçilen Belediye Başkanı İskender Yıldırım’ı çiçekle karşılayarak belediye mührünü teslim etti.
Belediye Başkan Vekili Mustafa Gürses, konuşmasında “Bu kutsal hizmette kendisine başarılar diliyorum. İnşallah ilçemize en güzel şekilde hizmet etmeyi nasip etsin.”dedi.
Gölbaşı Belediye Başkanı İskender Yıldırım ise konuşmasında şunları kaydetti:
“Seçim süreci boyunca Sayın Yusuf Özdemir, Sayın Kamber Öztürk ve ben de dahil hepimiz bu yarışta kimse çizgisinden çıkmadan nezaketi, sükuneti, kimsenin burnu kanamadan tüm Gölbaşı’mızda bütün halkımızın duyarlılığıyla hep birlikte yarıştık. Allah bana nasip etti. Diğer arkadaşlara yaşamları boyunca Sayın Yusuf Özdemir, Sayın Kamber Öztürk’e sağlıklı, huzurlu, mutlu yaşamlar dilerim Allah’ımdan öncelikle. Yarışımız sona erdi. Biz 35 bin nüfuslu kocaman bir aileyiz. Hiç kimseyi ayırt etmeden, bütün hizmetleri aynı oranda bütün ailemizle halkımızla birlikte, aileden kastımız ilçemizin tamamı, Gölbaşılı hemşerimiz ile yapmak. Biz bir aileyiz. Aile olduğumuzda tüm Türkiye’ye ispatlamış bir şehiriz. Farklı kültürlerin, farklı insanların yaşadığı kozmopolit bir şehrimiz var. Bu güne kadar hepimiz Rahmetli Turan Özdemir’den bu yana memleketimize hizmet etmiş, Türkiyemize hizmet etmiş, kim varsa hepsinden Allah razı olsun. Her birine ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. Oy veren vermeyen bütün halkımızdan Allah razı olsun. İnşallah Allah bizi mahcup etmez sizlere. Bu görevi kötüye kullanmaya teşebbüs ettiğim gün Allah’ım bu görevimi elimden alsın. Her gün ettiğim duam budur.  Sizlere hizmetkar olmaya geliyorum. İnşallah hep birlikte hep beraber hiçbir ayrım yapmadan hizmet edeceğiz. Belediyemiz bizim yuvamız. Memleketimizin hizmet kapısı. Herkesin fikirlerini dinleyerek, herkesin ayrı ayrı fikrini alarak, cenazemizde ve düğünümüzde nasıl sevinç ve kaderi birlikte yaşıyorsak belediyemizdeki hizmeti de hep birlikte yapacağız. Biz bir aileyiz.”
Belediye Başkanı İskender Yıldırım, kendisini dışarıda bekleyen kalabalığa seslenerek teşekkür etti. 

 



 









Bu yazı toplam 1325 defa okunmuştur