İl Protokolü Depremden Etkilenen Gerger'de İncelemelerde Bulundu

İl Protokolü Depremden Etkilenen Gerger'de İncelemelerde Bulundu

 

 

Adıyaman Valisi Aykut Pekmez ve Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, 24 Ocak Cuma akşamı merkez üssü Elazığ’ın Sivrice ilçesi olan 6.8 şiddetindeki depremden etkilenen Gerger ilçesine bağlı köyleri ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Elazığ depreminin meydana geldiği günün sabahından bu yana depremden etkilenen Gerger ilçesine bağlı köyler ile Sincik İnlice Beldesini ziyaret ederek vatandaşları yalnız bırakmayan Vali Aykut Pekmez, bugünde AK Parti Genel Merkez Disiplin Kurulu Başkanı ve Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, Adıyaman Belediye Başkanı Süleyman Kılınç, Gerger Kaymakamı Resul Özdemir, AK Parti İl Başkanı Mehmet Dağtekin, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Alkayış, Gerger Belediye Başkanı Erkan Aksoy, İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Can Erdoğan ve diğer yetkililerle birlikte Gerger ilçesine bağlı Kaşyazı, Onevler, Konacık, Ortaca, Sengeto, Tillo ve Yenibardak köylerini ziyaret etti.  

-"BİZİM RAHAT OLMAMIZ SÖZ KONUSU OLAMAZ"

Gerger programının son bölümünde Gölyurt (Tillo) Köyünü ziyaret eden Vali Pekmez, Milletvekili Ahmet Aydın ve beraberindeki heyet, büyük bir kalabalık tarafından karşılandı. Köy meydanındaki bir kahvehanede vatandaşlarla bir araya gelen Vali Pekmez ve Milletvekili Aydın, vatandaşlarla sohbet ederek geçmiş olsun dileğinde bulunup varsa taleplerini tek tek dinledi. Vali Pekmez ve Milletvekili Aydın, depremden etkilenen bazı köylerde hasarlı yapıları da inceledi. 
Depremden etkilenen Gerger halkına geçmiş olsun dileklerini ileten Vali Pekmez ve Milletvekili  Aydın, “Şu anda devletimizin tüm birimleri bir koordinasyon halinde hareket ederek hasar tespit çalışmaları başta olmak üzere vatandaşlarımızın bütün ihtiyaçlarının karşılanması için seferber olmuş durumda. Bugünde sizleri ziyaret ederek varsa eksikliklerimizi gözden geçiriyoruz. Vatandaşlarımız rahat değilken bizim rahat olmamız söz konusu olamaz.  devlet ve millet olarak siz değerli kardeşlerimizin yanındayız, acınız, acımız,  üzüntünüz üzüntümüzdür. Rabbim, ülkemize ve milletimize bir daha böyle felaketler ve acılar yaşatmasın inşallah.”dedi. 

 



 









Bu yazı toplam 1574 defa okunmuştur