Karataş, Kahta’da çeşitli temaslarda bulundu

Karataş, Kahta’da çeşitli temaslarda bulundu

 

 

Gelecek Partisi Kurucular Kurulu üyesi Ecz. Hacı Mehmet Karataş ve beraberindeki heyetle birlikte Kahta ilçesinde çeşitli temaslarda bulundu.

Gelecek Partisi kurucular kurulu üyesi Ecz. Hacı Mehmet Karataş, Gelecek Partisi Adıyaman İl yönetiminde yer alan Av. İrfan Karataş, Seyfettin Ata ve Yusuf Güneş, Kahta ilçesinde bir dizi ziyarette bulundu.

 Karataş, Kahtaspor Başkanı Musa Yıldırım’ı ve  Kahta Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Tahsin Çatan’nı ayrı ayrı ziyaret ederek, Kahta ile ilgi görüş alış verişinde bulunuldu.    

Karataş, yaptığı konuşmasında, "Ülkemize ve Adıyaman’ımıza hem teşhis, hem tedaviye yönelik bir anlayış içerisinde ülkenin tüm kesimini kucaklayacak bir oluşum kurduk. Adıyaman ve ilçelerin yoksulluk, işsizlik, adalet ve  hukuk sorununu çözmek için elimizden gelen tüm gayreti sarf edeceğiz. Kıyafetimizle değil yüreğimiz ile cesaretimiz ve çözümlerimiz ile ülkemize hizmet edeceğiz.

"18 yıl iktidarda kalan AK Parti, bu gün hukuk ve ekonomide reform diyorsa, bu apaçık başarısızlığın ikrarıdır"diyen Karataş, konuşmasını şöyle tamamladı:

"Bülent Arınç ın görüşlerine verilen tepki, ve sonrasında ki istifa, ülkede tek kişi yönetiminin tezahürü ve demokratik  iklimin ne kadar geri gittiğinin göstergesidir."

Karataş, daha sonra esnafları ziyaret ederek sorun ve sıkıntılarını dinledi.










Bu yazı toplam 1367 defa okunmuştur