Milletvekili Aydın ve Başkan Kılınç, TOKİ Başkanıyla Görüştü

Milletvekili Aydın ve Başkan Kılınç, TOKİ Başkanıyla Görüştü

 

 

Adıyaman Belediyesi tarafından üzerinde çalışılan Kentsel Dönüşüm ve Millet Bahçesi projeleri için TOKİ Başkanı Ömer Bulut ile bir araya gelen milletvekili Ahmet Aydın ile Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, projeler hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Çeşitli temas ve görüşmelerde bulunmak üzere Ankara’ya giden Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, AK Parti Genel Merkez Disiplin Kurulu Başkanı ve Adıyaman milletvekili Ahmet Aydın ile birlikte TOKİ Başkanı Ömer Bulut’u ziyaret ederek, daha önce gündeme aldıkları Kentsel Dönüşüm ve Millet Bahçesi projeleri için görüş alışverişinde bulundu.
Adıyaman için oldukça önemli sayılan Kentsel Dönüşüm ve Millet Bahçesi projelerinin bir an önce hayata geçirilmesi için gerçekleştirilen ziyaret ve Ankara temasları hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, TOKİ Başkanı Bulut’a desteklerinden dolayı teşekkür etti.
-“BÖLGENİN EN BÜYÜK MİLLET BAHÇESİ ADIYAMAN’A YAPILACAK”
Başkan Kılınç şunları söyledi: “Milletvekilimiz Sayın Ahmet Aydınn ile birlikte ziyaret ettiğimiz TOKİ Başkanımız Sayın Ömer Bulut beyle, ilimizin en önemli konularından iki tanesi olan Kentsel Dönüşüm çalışmaları ve Millet Bahçesi projesi üzerine fikir alışverişinde bulunduk. Her iki konuda da destek sözü veren TOKİ Başkanımıza tüm hemşerilerim adına teşekkür ediyorum. İnşallah Millet Bahçesi’ni yapmayı düşündüğümüz alanın üst kısmında bulunan bazı hazine arazilerinin de projeye dahil edilmesiyle birlikte 550 dönümlük bir alanı kapsayacak şekilde planlanan Adıyaman Millet Bahçesi, bölgemizin en büyük Millet Bahçesi olacak. Bunun yanında Kentsel Dönüşüm ile ilgili de gerekli görüşmeleri yaptığımız Sayın Başkanın da destekleriyle bu projemiz de inşallah kısa süre içerisinde başlayacak. Sıcak ve samimi ev sahipliğinden dolayı TOKİ Başkanımıza bir kez daha ilim adına teşekkür ediyorum.”










Bu yazı toplam 983 defa okunmuştur