Milletvekili Toprak, Kahta’da STK Temsilcileriyle Buluştu

AK Parti Adıyaman Milletvekili Muhammed Fatih Toprak, Kahta’daki Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileri ile istişare toplantısı düzenledi.

Milletvekili Toprak, Kahta’da STK Temsilcileriyle Buluştu

 

 

 

 

Kahta Öğretmenevinde gerçekleştirilen toplantıya, AK Parti Kahta İlçe Başkanı Bedir Yeni, Kahta’da faaliyet yürüten sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve basın mensupları katıldı.
Yaklaşık 3 saat süren toplantıda temsilcilerin tamamının görüş ve talepleri alınırken, Kahta’nın geleceğine yönelik projelerde de istişarelerde bulunuldu.
AK Parti Adıyaman Milletvekili Muhammed Fatih Toprak, STK temsilcilerinden gelen sorulara yanıtlar vererek, hükümet eliyle yürütülen çalışmalarda gelinen son durumu paylaştı.
-"STK’LARLA İŞBİRLİĞİ İÇİNDE OLACAĞIZ"
STK’ların toplumda önemli bir misyon üstlendiğine işaret eden Milletvekili Toprak, “Memleketimize daha fazla hizmet edebilmemiz için Sivil Toplum Kuruluşları ile istişareyi önemsiyorum. Bizim yolumuz millete hizmetin yoludur. İstiyorum ki Adıyaman’ımıza yatırım ve istihdam konusunda yapılacak çalışmaları hep birlikte ele alalım. Bizler memleket sevdalısıyız. İlimizin, ilçelerimizin daha fazla büyümesi ve kalkınması için elimizden gelenin fazlasını yapma gayreti içinde olalım. Ben buradan iş adamlarımıza yatırım çağrısında bulunuyorum. İş imkânının sağlanması ve istihdamın oluşturulması için iş adamlarımıza gerekli her türlü desteği vermeye hazırız.” dedi.
-"STK’LARA YÖNELİK AB FONLARI"
Sivil toplum kuruluşlarının geliştirecekleri projelerle ilçemize katkılar sağlayabileceğini belirten Toprak, “AB’den hibe desteğini sivil toplum kuruluşlarımızın hazırlayacağı projeler üzerinden alabilmekteyiz. Elbette bizim için önemli olan nitelikli projelerdir. Bu anlamda sivil toplum kuruluşlarımıza her anlamda desteklemeye hazırız. ” şeklinde konuştu.
Daha sonra Kahta Devlet Hastanesinde yatmakta olan hasta ve hasta yakınlarını ziyaret eden Milletvekili Toprak, ilçe esnafını ve çay bahçelerini dolaştı esnaf ve vatandaşlarla hasbihal etti. Vatandaşlar Milletvekili Toprak’ın fırsat buldukça halkın içinde olmasından dolayı memnuniyetlerini dile getirdi.

 



 










Bu yazı toplam 1463 defa okunmuştur