Perinçek: "Türkiye Büyük Bir Kararın İçindedir"

Perinçek:

 

 

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, 4 Ağustos’ta Adıyaman'ın Besni ilçesine bağlı Suvarlı beldesinde yapılacak olan belediye seçimlerinde partisinden aday Gazi Sabancı için destek istedi.

4 Ağustos 2019 Pazar günü Besni Suvarlı beldesinde yapılacak olan belediye seçimlerinde Vatan Partisi adayı Gazi Sabancı’ya destek vermek için Suvarlı beldesine gelen Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, beldede partililere seslendi.

-"FISTIĞIMIZI ÇİN HALK CUMHURİYETİNE SATACAĞIZ"

Perinçek, "Gazi Sabancı’ın başkanlığında dünyada nam salacak örnek bir belediye kuracağız."dedi.

Perinçek, konuşmasına şöyle devam etti:

"Altın değerinde bir başkanımız var. Suvarlı belediyesi önümüzdeki yıllarda Gazi başkanımızın önderliğinde ve siz Suvarlı kahraman halkının gayretleriyle tüm dünyada nam salacak. Fıstığımızı Çin Halk Cumhuriyetine satacağız. Vatan Partisinin Çin, Rusya ve İran ile çok iyi ilişkileri var. Türkiye, Çin, Rusya ve İran ile ilişkilerini geliştiriyor. Türkiye’nin Amerika tehdidiyle, İsrail tehdidine karşı durması için Türkiye'nin dünya çapında müttefikleriyle ilişkilerini kuruyor, hem ticarette hem ekonomide hem de güvenlikte. Sizin fıstığınız dünyaca gerçekten güzel bir fıstık. Onu pazarlayacağız. Fıstığınızın tamamını değer fiyatta. Geçen gün Çin Halk Cumhuriyeti Büyük Elçisiyle  sohbet ediyorum.  Dedi ki Amerikan fıstığının yerine bak şu fıstığın güzelliğine bak Türkiye’de yetişen fıstık. Sizin organik fıstığınızı değerlendireceğiz. Bütün dünyaya satacağız. Suyumuz var, sizin gibi çalışkan insanlarımız var, her şeyimiz var. Ama bütün bu var olanları birleştirme, örtüştürmek Gazi başkanımızın başkanlığında buraya sermaye getirip tesisler kurup tarımı sulu olarak yapmak, su sorununu çözmek için bu konuda da size söz veriyorum."

-"SUVARLI, BÜTÜN ÜLKEYE BİR BAYRAK KALDIRACAK"

Perinçek, Türkiye'nin büyük bir kararın içinde olduğunu belirterek, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Türkiye yeni bir döneme girmektedir. Türkiye Amerika'ya kafa tutuyor. Türkiye İsrail'e kafa tutuyor. Türkiye aslanlar gibi sizin yetiştirdiğiniz evlatlarla Amerika'ya karşı savaşıyor. PKK'yı, terörü bitiriyor. Onun için Türkiye bir karar dönemine girmektedir. Türkiye üreten Türkiye olacak. Gelin bu işe Suvarlı ile başlayalım. Türkiye'nin yeniden üreten Türkiye olması. Türkiye'nin birleşen bir ülke olması terörü yenmesi. Türkiye’nin gelecekler üretmesi için bu işe Suvarlı'dan başlayacağız. Suvarlı bütün ülkeye bir bayrak kaldıracak. Üretim bayrağını kaldıracak. Çalışkanlık bayrağını kaldıracak ve Türkiye’ye örnek olacak. Kadınıyla, erkeğiyle, kızıyla, çocuğuyla birleşmeniz bana çok büyük bir coşku verdi. Kadınıyla, erkeğiyle, kızıyla çocuğuyla bu coşkunun fotoğrafını tüm Türkiye’ye göstereceğiz." dedi.

Perinçek, Vatan Partisi seçim bürosu önünde yaptığı konuşmasından sonra Mahmut ve Tuğba Pektaş çiftinin düğün törenine katıldı.

Perinçek, düğünde kürtçe ‘Barani’ parçası söyledi.

Daha sonra Suvarlı beldesinden ayrılan Perinçek, Gaziantep’e geçerek havaalanından İstanbul'a gitti.

 



 









Bu yazı toplam 1576 defa okunmuştur