Ulubey, İmamoğlu'nun Gölbaşı ziyaretini değerlendirdi

Ulubey, İmamoğlu'nun Gölbaşı ziyaretini değerlendirdi

 

 

Siyasetçi yazar Fatma Ulubey, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu Adıyaman’ın Gölbaşı ilçesine yaptığı ziyarete ilişkin değerlendirmede bulundu.

 

 

Ulubey, İmamoğlu’nun ziyaretinin miting havasında gerçekleştiğini belirterek, “Sayın Ekrem İmamoğlu her zaman olduğu gibi yapıcı konuşmalarıyla birleştirici konuşmalarıyla Gölbaşı halkına ve topluma seslendi.” dedi.

“Türkiye’de erken seçim kaçınılmazdır”

Daha önce yerel seçimlerde belediye başkan adayının İskender Yıldırım oluğunu anımsatan Ulubey, şöyle devam etti:

“Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’da burada iştirak etmişti, büyük bir katılımlı büyük bir miting düzenlenmişti o zaman. Tabi Genel Başkanımız şu sözü vermişti ‘İskender Başkan Gölbaşı’nda seçilecek ve Sayın Ekrem İmamoğlu’da Gölbaşını ziyaret edecek’. Bugün verilen o söz gerçekleşti, büyük bir coşkuyla kalabalıkla Sayın Ekrem İmamoğlu, sayın milletvekilimiz, belediye başkanlarımız, örgütlerimiz ile Gölbaşı halkı buluştu. Çok güzel bir miting havasında buluşmaydı. Sayın Ekrem İmamoğlu her zaman olduğu gibi yapıcı konuşmalarıyla birleştirici konuşmalarıyla Gölbaşı halkına ve topluma seslendi. Bizim sloganımız ‘Her şey çok güzel olacak’, Gölbaşı’nda da her şey çok güzel oldu.

Şimdi şunu söyleyebilirim; Türkiye’de erken seçim kaçınılmazdır, çünkü Türkiye’nin ekonomik koşulları  gittikçe derinleşmektedir. Ekonomiyi de bir kenara bıraktık bugün mafyaların konuşulduğu bugün kirli ilişkilerin ortaya döküldüğü bir dönemi yaşıyoruz. Bu hangi ülkede olursa olsun o ülkeyi yönetenlerin ya derhal istifa etmesi gerekir ya da erken seçime gidilmesi gerekir. Ben bu yükü taşıyacaklarına inanmıyorum şahsen hep sahada olan bir arkadaşımızın çiftçi bitmiş, esnaf kepenk kapatmış, üretim durmuş, üniversite bitiren gençler işsiz ayrıca atanamayan öğretmenler, atanamayan sağlıkçılar, atanamayan engelliler yığınla çözüm bekleyen bir durum var ve görünen o dur ki bu iktidar halkın sorunlarına cevap olamadı bu iktidar artık gidicidir.”

 

 










Bu yazı toplam 215 defa okunmuştur