Ulubey’den CHP’li Tugay Adak açıklaması

Ulubey’den CHP’li Tugay Adak açıklaması

 

 

Siyasetçi yazar Fatma Ulubey, Kocaeli Kartepe Belediye Meclisinin CHP'li üyesi Tugay Adak’ın önceki gün yaşamına son vermesi üzerine yazılı açıklamada bulundu.

Çok büyük üzüntü duyduğunu dile getiren Ulubey, açıklaamsında “Bir gencimiz hayatının baharında canına kıyıyor. Belki ki binlerce gencimiz çaresiz.”dedi.  

“İş sahası açamadığımız  tüm gençlerimizin vebali gerçekten  büyük”

CHP Kocaeli Kartepe Gençlik Kolları Üyesi Tugay Adak’ın (28) bir CHP emekçisi olduğunu ifade eden Ulubey, şunları dile getirdi:

“Turgay  bir CHP emekçisi. Seçim döneminde bayrak asarken direkten düşüp bir gözünü kaybetmiş. Ama yılmamış, parti içinde binlerce gencimiz gibi mücadelesini vermiştir. İşsizliğin, derinleşen yoksulluğun iyice kendisini hissettirdiği ülkemizde iş arama kanalları giderek tıkanmıştır. Tugay CHP 'li olduğu için demiyorum. Hangi siyasi görüşte olursa olsun, gençlerimizin işsiz olduğu  ve ekonomik sıkıntılar nedeniyle yaşamına son verdiğini görüyoruz. Bu görüntü ülkemiz adına bizleri incitiyor. Evet, sahip çıkamadığımız, onlara iş sahası açamadığımız  tüm gençlerimizin vebali gerçekten  büyük. Işıklarda uyusun, ailesine sabırlar diliyorum. Gençlerimizin gelecek kaygısını taşımadığı bir ülke koşulu diliyorum. Lütfen gençlerimize sahip çıkalım.”

Kartepe Belediye Meclisinin CHP'li üyesi Tugay Adak (28) önceki gün İzmit 42 Evler Köprüsünden atlayarak yaşamına son vermişti. 











Bu yazı toplam 446 defa okunmuştur