Amatör Spor Haftasında Dostluk Maçı

Adıyaman Masterler Spor kulübü tarafından organize edilen dostluk maçı, Amatör Spor Haftası kutlamalarına renk kattı.

Amatör Spor Haftasında Dostluk Maçı

 

 

 

Adıyaman Üniversitesi futbol sahasında organize edilen maçta eski yetenekler sahada hünerlerini sergilerken, oynanan maçta 6 gol birden atan Bay Gol lakaplı Yaşar Bayram, etkinliğin futbolcusu seçildi.
Gençlere örnek olma adına hafta boyunca düzenlenen Amatör Spor haftası kapsamında sahada yer almaktan büyük keyif aldıklarını dile getiren MASDER Başkanı Mehmet Güneş; “ Gençlik spor il müdürlüğümüz organizesinde farklı spor branşlarında etkinlikler düzenlendi. Adıyaman Masterler Spor kulübü olarak bu anlamlı haftaya katkı sunmak adına kendi aramızda dostluk maçı düzenledik. Oldukça keyifli geçen müsabakada yer alan arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Fikret Keleş müdürümüz göreve geldiğinden bu yana Gençlik Hizmetleri ve spor il müdürlüğü çatısı altında bir çok spor dalında güzel etkinlikler, Türkiye şampiyonaları yapıldı. Farklı spor dallarında mücadele eden sporcu kardeşlerimiz  çok güzel şampiyonluklar, güzel dereceler almaya başladı. Bu vesileyle sayın müdürümüze ilimiz sporuna, sporcusuna ve spor camiasına yapmış oldukları katkılardan dolayı teşekkür ediyor, bundan sonraki çalışmalarında başarılar dilerim” dedi.
Hafta başından bu yana bir çok spor dalında düzenlenen etkinliklerle Amatör Spor Haftasını kutlamanın sevincini yaşadıklarını dile getiren Gençlik Hizmetleri ve Spor İl müdürü Fikret Keleş; “İlimizde sportif etkinlikleri arttırmak ve gençlerimizi spora yönlendirmek amacıyla düzenlenen Amatör spor haftası etkinlikleri dolu dolu geçti. Gençlerimiz hocaları nezaretinde kendi branşlarında düzenlenen etkinlikler sayesinde hünerlerini sergilediler. Sporcu kardeşlerimizin yanı sıra düzenlenen etkinleri izlemeye gelen ailelerimizde oldukça keyifli bir hafta geçirdiklerini ümit ediyoruz.  İlimizde kurulduğu günden bugüne çok güzel etkinliklere imza atan MASDER ekibi, amatör spor haftası kapsamında dostluk maçı organize ettiler. İlerlemiş yaşlarına rağmen ilimiz sporuna uzun yıllar katsı sunmuş ağabeylerimizin ortaya koyduğu performans sayesinde keyifli bir müsabakayı geride bıraktık. Bu vesileye hafta boyunca düzenlenen etkinliklerde görev alan antrenörlerimize, hocalarımıza, sporcu kardeşlerimize, müsabakaları izlemeye gelen vatandaşlarımıza ve MASDER ailesine teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
Oynanan maç sonrası Amatör Spor haftası anısına MASDER Başkanı Mehmet Güneş, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl müdürü Fikret Keleş’e plaket taktim etti.

 


 









Bu yazı toplam 1368 defa okunmuştur