BAŞKAN YILDIRIM: “KAHTA SİYASETİNE DİZAYN VERMEK BOYNUMUN BORCU OLSUN”

BAŞKAN YILDIRIM: “KAHTA SİYASETİNE DİZAYN VERMEK BOYNUMUN BORCU OLSUN”

 

Kahta 02 Spor Kulübü Olağan Genel Kurulunda konuşan ve daha önceden başkanlıktan istifa ettiğini duyuran Başkan Musa Yıldırım, “Kahta siyasetine dizayn vermek boynumun borcu olsun. 4 yıl ben çektim, sayın başkanlar 2 yıl da siz çekeceksiniz” dedi.
Kahta 02 Spor Kulübünün, 25 Haziran'da yapacağı olağanüstü genel kurulu yeterli çoğunluk sağlanmadığından 02 Temmuz tarihine ertelenmişti. Bugün Kahta Stadyumunda yapılan olağanüstü kongrede aday çıkmayınca dernek fesih işlemi başladı.
Olağanüstü kongrede çok sert açıklamalarda bulunan Başkan Musa Yıldırım, iktidar, belediye, muhalefet partileri, kanaat önderleri ve iş insanlarına seslendi.
“UTANÇ VERİCİ”
Başkan Musa Yıldırım, 130 bin nüfuslu bir ilçede, Kahta 02 Spor ’un başkanlığına sahip çıkılmaması ve kongrede iktidar, belediye, muhalefet partileri, kanaat önderleri, kendini güç odağı olarak zanneden iş insanlarının kulübe sahip çıkmamaları ve kongrede bulunmamalarının, Kahta adına utanç verici olduğunu söyledi.
Kendi ailelerinin iktidarlıkları için güç devşirmenin peşinde olanlardan utanç duyduğunu vurgulayan Başkan Musa Yıldırım, bu insanların, kurumları işgal ederek gençlere verdiği sözlerin arkasında durmayan, hayalleriyle oynayan, sürekli ceplerini doldurmanın, kendi ailelerinin iktidarlıklarını, kendilerine bir güç devşirmenin peşinde oldukları için Musa Yıldırım olarak utanç duyduğunu ifade etti.
İlçe başkanlıkları, il genel meclis üyelikleri, il encümenlikleri için parti bırakmayanlara da seslenen Başkan Musa Yıldırım, “Her tarafa aday oluyorsunuz da karşılıksız, hiçbir menfaat gütmeden, tam tersine cebinizden harcayarak memlekete hizmet etme onuruna neden nasip olamıyorsunuz?” diye sordu.
Başkan Musa Yıldırım, “25 Haziran'da Kahta 02 Spor Kulübümüzün kongresini yapmak için toplandık. O zaman çoğunluk sağlanamadığı için bu hafta bugün çoğunluk aranmaksızın Kahta 02 Spor kulübümüzün kongresini gerçekleştirmek üzere burada bulunuyoruz. Kongreye katılan değerli yönetim kurulu üyelerimize ve basınımıza teşekkür ediyoruz.
“ONUR VERİCİ”
4 sezon 3 yıl içerisinde Kahta 02 Spor kulübümüzün başkanlığını yapmak, bu bayrağı memleketimizin gençlerimizin gönül verdiği bu armaya başkanlık yapmak, şahsım, ailem ve arkadaşlarım adına gurur ve onur vericiydi. Süreç içerisinde hakkımda yapılan ithamlar ve ilçenin dinamiklerinin bizi yalnız bırakmaları bu zorlu süreçlerin hepsini geride bıraktık. Bugün Kahta 02 Spor’un başkanlığına 130 bin nüfuslu bir ilçede sahip çıkılmaması ve şu an kongrede gerek iktidar, belediye, muhalefet partileri, kanaat önderleri, kendini güç odağı olarak zanneden iş insanlarımızın bu kulübe sahip çıkmamaları ve burada bulunmamaları ilçem adına utanç vericidir. Bu insanların, kurumları işgal ederek gençlerimize verdiği sözlerin arkasında durmayan, hayalleriyle oynayan, sürekli ceplerini doldurmanın kendi ailelerinin iktidarlıklarını, kendilerine bir güç devşirmenin peşinde oldukları için hakikaten şahsım Musa Yıldırım olarak utanç duyuyorum.
“İNSAN OLDUĞUMUZA UTANDIRDINIZ BİZLERİ”
Evet, sayın başkanlar insan olduğumuza utandırdınız bizleri. Maalesef ki bugün kulübümüz bu süreçten sonra fesih işlemleri ile artık yüz yüze değil süreci başlamıştır. ‘Musa Yıldırım siyaset yapıyor’ dediler. ‘Musa Yıldırım buradan rant elde etmeye çalışıyor’ dediler. ‘Musa Yıldırım piar çalışması yapıyor’ dediler. Peki ben ilçemdeki bize gönül vermiş Kahta 02 Spor kulübüne emek vermiş ilçenin değerli insanlarına soruyorum. Hakikaten bu kulüpte eğer siyaset yapmak ya da Piar edinmek ya da bir rant olmuş olsaydı, sizce bugün kaç adayla bu seçime giderdik.
“SAMİMİ DEĞİLSİNİZ BAŞKANLAR”
Evet, samimi değilsiniz Sayın başkanlar. Keşke samimi olsaydınız. Biz bunların farklı kurumlarda gerek siyasette, gerek bürokraside ilçedeki yarışlarını görüyoruz.  Kalibresine, çapına bakılmaksızın öyle kurumlara aday oluyorlar ki, şahsen ben cesaret edemiyorum.
“BU ARKADAŞLARIMIZIN SİYASETLERİNE DE DİZAYN VERMEK BOYNUMUZUN BORCU OLSUN”
Siz ilçe başkanlıkları için, il genel meclis üyelikleri için, il encümenlikleri için parti bırakmadınız. Her tarafa aday oluyorsunuz da memleketimiz için karşılıksız hiçbir menfaat gütmeden, tam tersine cebinizden harcayarak memleketinize hizmet etme onuru demek ki nasip değilmiş sizlere. Ben de bu süreçten sonra bu arkadaşlarıma bu yarışlarda başarılar diliyorum.
Evet Musa Yıldırım, Kahta 02 Spor Kulübünü bugün itibariyle bitirmiş bulunmaktadır. Bu arkadaşlarımızın siyasetlerine de dizayn vermek boynumuzun borcu olsun. 4 yıl ben çektim. Sayın başkanlar 2 yıl da siz çekeceksiniz. Bu da böyle bilinsin.
“HİÇBİR ŞEY BU İLÇEDE KARŞILIKSIZ KALMAYACAKTIR”
Hiçbir şey bu ilçede karşılıksız kalmayacaktır. Gençlerimizin umutlarını ilçemin hayallerini ayaklar altına alacak güç ve irade ne olursa olsun, biz bunun karşısında, bize yakışan arkadaşlarıma, çevreme, yönetim kuruluna yakışır bir şekilde biz bunların karşısında net, dik, açık ve şeffaf bir şekilde biz duracağız.” Diye konuştu
“KULÜP MAHKEME YOLU İLE FESH OLACAKTIR”
Konuşmasının sonunda kulübün feshi hakkında da açıklamalarda bulunan Yıldırım; “Şu anda fesih süreci başladı. Evraklarımızı ilçe kaymakamımıza teslim edeceğiz. Ondan sonraki süreci sayın kaymakamımız bir ay içerisinde belirleyecek. Herhangi bir sonuç çıkmazsa bir ayın sonunda otomatik olarak kulüp mahkeme yolu ile fesh olacaktır. Artık bu soruların muhatabı ilçe kaymakamımızdır. Hakkımızda hayırlısı diyor ve hepinize teşekkür ediyorum” dedi.









Bu yazı toplam 566 defa okunmuştur