Kahta 02 Spor, kendi evinde puanları paylaştı

Adıyaman’ın Kahta ilçesinde TFF 3. Lig 2. Grupta mücadele eden Kahta 02 Spor, Çengelköy Futbol Yatırımları A.Ş. ile puanları paylaştı.

Kahta 02 Spor, kendi evinde puanları paylaştı

 

 

 

TFF 3. Lig 2. Grupta mücadele eden Kahta 02 Spor, kendi evinde Çengelköy Futbol Yatırımları A.Ş. ile 1-1 berabere kalarak puanları paylaştı.

Kahta Atatürk Stadı'nda Kovid-19 tedbirleri kapsamında oynanan müsabakanın ilk yarısında karşılıklı geçen ataklar neticesinde gol olmayınca berabere tamamlandı.

Karşılaşmanın ikinci yarısında daha atak oynamaya başlayan Kahta 02 Spor 65. dakikada kazandığı penaltıyı gole çeviremedi. Penaltı sonrası ataklarını daha da arttıran Kahta 02 Spor aradığı golü 73. dakikada İsmail Palta ile buldu.

Golden iki dakika sonra Çengelköy Spor, 75. dakikada Ali Özgür Basa’nın attığı golle tekrar eşitliği sağladı. Maçın sonlarına doğru her iki taraf da ataklarını sıklaştırdı. Uzatma dakikalarında Kahta 02 Spor’un tek gölünü atan İsmail Palta kırmızı kart görerek takımını on kişi bıraktı. Daha sonra hakemin son düdüğü salması ile birlikte kazanan çıkmayınca her iki taraf da birer puan alarak puanları paylaştı.

Öte yandan karşılaşmayı izlemeye gelen CHP Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere, Kahta 02 Spor yönetimini ve futbolcuları tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.

Kahta 02 Spor: Burak Onur, Osman Çağlar Uç, Hakan Akman, Fahri Eren Pamuk, İsmail Palta, Salih Sarıkaya, Ahmet Tuna Akıl, Mehmet Berber, İbrahim Akyüz, Mehmet Doğan ve Barış Kılıç.

Yedekler: Vedat Büyükgöl, Serdar Aşuk, Muhammed Şiyar Eroğlu, Erkan Nazlı, Halil Akman, Muhammed Bilal Barman ve Gökhan Çamur.

Teknik Sorumlu: Mustafa Ceviz.

Çengelköy Futbol Yatırımları A.Ş.: Sabri Can, Mertcan Aşcı, Ali Özgür Basa, İsmail Baydil, Ahmet Batuhan Kozgül, Burak Büyükkaya, Rıdvan Çelik, Serhat Keskinsoy, Yusuf Ağın, Tevfik Şanver ve Safa Çağlar.

Yedekler: Tunahan Dikişçi, Fatih Sercan Ekinci, Gökhan Sürücü, Berat Özbek, Kadir Doğukan, Alperen Keleş ve Taner Gümüş.

Teknik Sorumlu: Özgür Ataçocuğu.

Hakemler: Özgür Reha Alıcı, Şeyhmus Baysal, Feyzullah Çimen ve Gökhan Keklik.

Goller: İsmail Palta (Dakika 73), Ali Özgür Basa (Dakika 75).



 









Bu yazı toplam 532 defa okunmuştur