Kahta 02 Spor, ligde kalmayı başardı

Kahta 02 Spor, ligde kalmayı başardı

 

 

Adıyaman’ın Kahta ilçesinde TFF 3. Lig 2. Grupta mücadele eden Kahta 02 Spor, ligin son maçında kendi evinde ağırladığı Tokatspor A.Ş.’yi 4-0’lık skorla mağlup ederek ligde kalmayı başardı.

TFF 3. Lig 2. Grupta mücadele eden Kahta 02 Spor, küme düşme mücadelesi verdiği ve kendi evinde oynayarak en az beraberlik alması gerektiği müsabakada Tokatspor A.Ş.’yi 4-0’lık skorla mağlup ederek ligin son maçında ligde kalmayı başardı.

Kahta Atatürk Stadı'nda Kovid-19 tedbirleri kapsamında oynanan müsabakanın 1. dakikasında Kahta 02 Spor, Caner Çolak’ın attığı penaltı golü ile 1-0 öne geçti.

Maçın ilk dakikasında attığı gol ile moral bulan Kahta 02 Spor, karşılaşmanın 35. dakikasında Fahri Eren Pamuk’un attığı gol ile skoru 2-0 yaptı. Ataklarını daha da sıklaştıran Kahta 02 Spor, karşılaşmanın 45 + 2. dakikasında Hakan Akman ile bulduğu golle skoru 3-0 yaptı ve ilk yarı bu sonuçla sona erdi.

Karşılaşmanın ikinci yarısında da baskın bir futbol sergileyen Kahta 02 Spor, maçın 84. dakikasında Barış Kılıç’ın attığı gol ile skoru 4-0 yaparak son noktayı koydu. Maç sonunda alınan galibiyet ile Kahta 02 Spor 3 puanı hanesine yazdırarak, 3. ligde kalmayı başardı.

Karşılaşmayı 90 dakika boyunca izleyen Adıyaman Valisi Mahmut Çuhadar, Kahta Kaymakamı Abdil Koç, Adıyaman İl Emniyet Müdürü İbrahim Ergüder, Kahta Belediye Başkan Yardımcısı Yavuz Turan ve AK Parti Kahta İlçe Başkanı Bedir Yeni galibiyet sonrası Kahta 02 Spor Başkanı Musa Yıldırım ve yönetim kurulu üyelerini aldıkları galibiyetten dolayı tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.
Kahta 02 Spor: Burak Onur, Osman Çağlar Uç, Serdar Aşuk, Caner Çolak, Hakan Akman, Fahri Eren Pamuk, Salih Sarıkaya, Muhammed Şiyar Eroğlu, Erkan Nazlı, Mehmet Doğan ve Barış Kılıç. Tokatspor A.Ş.: Nail Can Tütüncü, Abdulnaki Şahin, Sehat Kaymak, Ahmet Talha Yılmaz, Yunus Emre Yılmaz, Tahir Mert Uzunsakal, Ali Can Özer, Eray Uysal, Umut Eren Şenel, Sabrican Nazlı ve Mert Yasir Yılmaz.
Hakemler: Serkan Önsal, Semih Kocaman, Volkan Esen ve Bahadır İleri.
Goller: Caner Çolak (Dakika 1 Pen. – Kahta 02 Spor), Fahri Eren Pamuk (Dakika 34 - Kahta 02 Spor), Hakan Akman (Dakika 45+2 – Kahta 02 Spor) ve Barış Kılıç (Dakika 82 - Kahta 02 Spor).

 










Bu yazı toplam 296 defa okunmuştur