Kortların misafirleri doktor ve kadın sporcular oldu

Kortların misafirleri doktor ve kadın sporcular oldu

 

Adıyaman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen 14 Mart Tıp Bayramı ve 8 Mart Kadınlar Günü etkenlikleri kapsamında tenis turnuvası düzenlendi.

Yeni Mahalle'de gerçekleşen tenis turnuvasında 32 doktor  ve 12 kadın sporcu mücadele etti.  

Adıyaman Gençlik ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş, dereceye giren doktor ve kadın sporcuların kupa ve madalyalarını takdim ederken her şeyin başının sağlık olduğuna dikkat çekerek, şöyle konuştu: 

"Son bir yılda yaptığınız gizli kahramanlıklar ile insanların hayatındaki başarılı rolünüzün ne kadar önemli olduğunu gördük. İyi ki varsınız. İnsanlığa çok büyük katkınız oldu. Toplum adına sizlere teşekkür ediyorum. Kovid-19 salgınıyla mücadele sürecinde, sağlık çalışanları canları pahasına büyük fedakarlık gösterdi. Bu dönemde tüm sağlık çalışanlarımız pandemi ile mücadelede en ön sıralarda yer aldı. Bu tür etkinlikler, sağlık çalışanlarımızın stres atmaları için iyi oluyor. Tenis turnuvasına katılan tüm doktorlarımızı tebrik ediyorum.  

Kadınlarımızı da unutmamak gerekiyor. Cefakâr ve vefakâr olmalarının yanı sıra toplumda en önemli rol model bireyler olarak sizlerin her zaman yanınızda ve hakkınızın savunucusu olacağız. Bu turnuvalara katılan kadınlarımızı ve doktorlarımızı elde ettikleri başarılardan dolayı tekrar kutluyorum. Bu organizasyondan dolayı Adıyaman Tenis İl Temsilciliğimize teşekkür ederim."

Dereceye giren doktor ve kadın sporculara ödüllerini Gençlik ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş ve Spor Hizmetleri Müdürü Zeynal Abidin Deneri tarafından verildi.

Turnuvada dereceye giren sporcu sıralaması ise şöyle;  

8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde düzenlenen turnuvada, Sevgi Sağlam birinci, Serpil Özçalkap ikinci, Zeliha Yılmaz  ise üçüncü oldu.

14 Mart Tıp Bayramı'nda düzenlenen turnuvada ise, Gençler kategorisinde: Bahattin Çelik birinci, Mehmet Çelik ikinci, Ecem Yaren Kılınç ise üçüncü oldu.

Büyükler kategorisinde : Cafer Özçalkap birinci, Ramazan Çelik ikinci, Ali Arık ise üçüncülüğü elde etti










Bu yazı toplam 1075 defa okunmuştur